2011. február 17., csütörtök

Egyszer már

szeretnék belenézni (használat közben) egy ekkora táskába, mert nem értem, ennyi zseb, ekkora méret, felfoghatatlan számomra. :o)

8 megjegyzés:

  1. Nem vagy egyedül. Mire használják a bőrönd méretű táskákat nem tudom....

    VálaszTörlés
  2. Khm... nekem is van egy böhöm nagy. Azzal járok munkába, és hazafelé mindent belepakolok, amit útközben vásárolok. Több kiló könyv, és sok méter anyag fér bele. Egyetlen csomagom lesz, a két kezem viszont szabad marad, ami BKV-n utazva igencsak hasznos :)

    VálaszTörlés
  3. Nyáron ásványvizek.. újság.. kötőtű... zsepik... gyerekjátékok a játszóterezéshez :)) és még ki tudja mi minden :)

    VálaszTörlés
  4. Azt a részt én is értem ,hogy kell egy nagy táska, nekem is három kis gyerekem volt, tehát tudom, hogy kell minden feneség, most is nagy táskáim (is) vannak, de egy 40 cm széles táska... az lehúzza az ember vállát. :o)))
    Már akiét, persze.

    De az is lehet, hogy csak megnőttek a gyerekeim, s saját táskájuk, saját cipelnivalóik vannak. Renáta, még egy-két gyerek, tudod! :o)))

    VálaszTörlés
  5. Ez az enyém? Mert akkor majd ígérem belenézhetsz ebbe is, mint a családi táskába :). Egyébként Aledi válasza fedi a tökéletes igazságot: utálom ha sok cuccom van, kell a két kéz is :). Egyébként ennyi idős korára az ember válla elképzelhetetlenül edzett lesz :)

    VálaszTörlés
  6. Gyere és nézz bele az én mesefás táskámba. ;) Remekül pakolható, és minden elfér benne, ami a túléléshez kell.

    VálaszTörlés
  7. Aha, most már értem, egy-két gyerek még és akkor nekem is kell egy bőrönd méretű táska:)

    VálaszTörlés
  8. Csinos darab.Nagyon tecc a díszítése.
    A méret?...hát attól függ hova kell menni vele.
    Mondjuk... szinházba,múzeumba,andalgós szerelmes sétára nem hiszem,hogy kell ekkora,de gyerekek mellett ez még kicsi is.
    A hétköznapokra kocsi nélkül,buszozva ideális,hogy a túlélő készlet benne legyen.:)))))Az egyetemre még a dupla ekkora sem elég, amikor hosszú nap van,reggel 8-tól este 8-ig.....Brr!

    VálaszTörlés