2011. január 4., kedd

A US Postel-ről

pedig mindig Armstrong jut eszembe, ez már így is marad, mert erősen rögzült, évek hosszú során, de majd igyekszem nagyon, hogy a megrendelt textilek is csatlakozzanak, Armstrong, bicikli, US Postel, textil, még dolgoznom kell rajta.
Rávettem Brigit (mármint szóltam neki, rábeszélésről szó nincs), hogy rendeljünk, karácsonyi ajándékként meg is tettük, újévi ajándékként kezünkben is foghatjuk, mit mondjak, örülünk is.

A kérdést, hogy ez az alsó rózsaszín hogyan került bele a rendelésembe, kéretik nem feltenni, nincs logikus magyarázat, emocionális sem, csak a textil van. :o)

11 megjegyzés:

  1. Csodás anyagok! Jó varrást!

    VálaszTörlés
  2. Az a baglyos, na az nagyon-nagyon!:-)

    VálaszTörlés
  3. Azért kérdezem, mert tényleg nem értek hozzá: ezek az anyagok jobbak/olcsóbbak, mint az itthoniak? Egyébként tényleg szépek!

    VálaszTörlés
  4. Most, hogy látom is, továbbra is tartom a rózsaszínről, amit mondtam! :)

    GumiPók, inkább csak annyi, hogy itthon nem kapod meg ezeket. És a próbát megér... ;)

    VálaszTörlés
  5. Mi a baj az alsó rózsaszínnel? Szerintem semmi...tudod, szinesedni!

    VálaszTörlés
  6. Gumipók: egyrészről nagyon mások, másrészről pedig úgy képzeld el, hogy még a postaköltséggel együtt is olcsóbbak voltak, egy vicc az egész.

    A baglyos nagyon cuki, a rózsaszín nagyon nem, majd meglátjuk sorsát, de színesedés, az lesz!

    Millie: lesz jó varrás, remélem! :o)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szépek:))))) Várom mi lesz belőle.

    VálaszTörlés
  8. Legjobb tapasztalat: 5 nap alatt ért ide úgy, hogy karácsony hetében: szerdán adták fel a nagy csomagomat (remélni sem mertem, hogy január előtt Európába ér...) és 27-én már itt volt. Nem volt elsőbbségi vagy ilyesmi....
    Csak meggyorsult.

    VálaszTörlés
  9. Majd kikérdezlek erről az árkérdésről részletesebben, mert itt éppen vannak ilyen anyagok (konkrétan párat nézegettem is már), de olyan horror áron, hogy képtelen vagyok elszánni magam. De ha a világ másik végéről rendelve olcsóbb, akkor mondjuk elgondolkodom ezen a verzión.

    VálaszTörlés
  10. Én most először rendeltem - igaz, hogy egy könyvesbolton mint közvetítőn keresztül - egy könyvet, hetedik hete várok rá. :(
    Köszönöm a választ!

    VálaszTörlés
  11. az a zöld karikás...
    na az nagyon nagyon!
    A rózsaszínnel pedig szerintem úgy fogsz járni, hogy amikor elkészül belőle az első termék, rájössz, hogy mindenki azt akarja, és többet kellett volna rendelned! :D

    VálaszTörlés