2010. december 3., péntek

A vásárral kapcsolatban

elhangzottak mindenféle jótanácsok, hogy legyen dupla kesztyűm, forralt borom, meleg sapkám, melegítőeszközöm, pecsétem, számlatömböm, rengeteg árum, jó kedélyem, csökkent étvágyam, olvasnivalóm, remek társaságom, világítóeszközöm, takaróm, meg is fogadom, amit csak tudok, de mereven elzárkózom ZM ötletétől, pedig mondogatja egy ideje, vagyis, hogy vegyünk nekem síruhát és téli bakancsot.
Mi vagyok én, Michelin baba?


6 megjegyzés:

  1. Jaj, pedig én is tiltakozom ellene kézzel-lábal! Mert hát már előre mulat rajtam a család, milyen jól mutatnék benne... De akkor sem, nem és nem!
    Csak nehogy Micinek legyen igaza...

    VálaszTörlés
  2. Irtó hideget mondanak hétvégére, inkább légy felöltözve, mint megfázva :)

    A vásárhoz sok sikert!

    VálaszTörlés
  3. ajaj, pedig az rmek otlet, en egesz nap kinn allok az utcan, ilyen a munkam, es nekem sem artana, ugyanis a labam odafagy a jardahoz.... a jo otlt, az jo otlet, meg ha nem is nez ki csinin benne az ember lanya... de egy vasar talan nem is arrol szol....

    VálaszTörlés
  4. Családunk sok évig vásározott és tapasztalat, hogy a 3 zokni se elég, és a síruha a legjobb.3 óránként váltottuk egymást. Ja és én a síruha(ami egyben volt) arra még vettem fel egy kabátot is. Ha meg kettőből áll, azok között meg vannak már csinosak is.

    VálaszTörlés