2010. november 10., szerda

Az alap

egy kicsit barnás, egy kicsit zöldes, a tulipán egy kicsit kékes, egy kicsit zöldes, ez egy ilyen szín, ilyen táska, ilyen nap. Ilyen is, olyan is.


6 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik: a kedvenc színeim, az egyik kedvenc virágom. Jól indul a napom! Köszönöm! :-)

    VálaszTörlés
  2. Szépek a színek és a táska is. Én most álltam neki táskát varrni és eddig csak mágnes zárat tettem rá, de szeretném cipzárral megoldani a dolgot. Félek rátenni, mert mi van, ha elrontom? Nem egyszerű az én táskám, mert az elején kézzel vart, gyöngyökkel díszített halacskák vannak rajta. A másik, hogy a most bemutatott táskádhoz hasonlóan szeretném a cipzárt megoldani (nem másolom a táskáidat, az én táskáim, mind egyedi mérettel, egyedi ötlettel készülnek. Nincs két egyforma!). Tudnál nekem tanácsot adni, hogy hogyan csináljam? Ha kész a táskám, akkor megmutatom. Amúgy műbőrből készül az alja, a többi textil, és természetesen gyöngyökkel. :) hajnalzs65@t-online.hu írnál??
    Köszönöm!

    VálaszTörlés
  3. Szép is, jó is! Ilyen is és olyan is...:)

    VálaszTörlés
  4. Türkiz is, barna is....imádom őket! Nagyon tetszik!!!
    Mint a mai nap, ilyen is, olyan is, itt szakadó eső után most ragyogó napsütés...megyek kávézok egyet odakinn!

    VálaszTörlés
  5. Köszi, lányok, mondom, hogy ilyen is, olyan is. :o)

    Mária: tudok, de most nem, most nagyon el vagyok úszva az idővel. Viszont ajánlani tudok, Colette (tavalyi) oldalán, ha keresgélsz, ott van egy részletes, képes útmutató, ezenfelül ha beütöd a google-ba, hogy "sew zip in the bag", akkor kidob egy cosmó oldalt, de még videókat is. Ha mégsem megy, akkor szólj, szakítok időt. RendbenN? (én is így tanultam meg:o) )

    VálaszTörlés
  6. Természetesen jó! Megnézem az ajánlott oldalakat, ha nem megy szólók! Köszönöm a segítséget. Már elkészült a táska, összevarrtam és nem úgy sikerült ahogy akartam, de a célnak megfelel. Nem merem visszabontani, mert az eleje a táskának kézzel hímzett és gyöngyökkel tűzdelt. Sajnálnám, ha az anyag megsérülne. :)

    VálaszTörlés