2010. november 29., hétfő

21



táska várja majd gazdáját, esetleg még több is, nem készült fotó mindegyikről,  hiszen már szépen becsomagolva várnak sorsukra, de megszámoltam őket, huszonegy, nem sok, de valami. Van piros táska is (több is), melyeket bizonyosan ELTE bölcsészhallgatóknak adhatom csak, megmondta nekem a mi Legnagyobbunk, szóval, hogy bölcsészék körében ez most a trendi, hogy fekete nadrág-piros kabát, fekete kabát-piros táska, nekem pontos képem van a trendiségről és divatról annak jóvoltából, ki pirosat fel nem vesz, bár ELTE-s is, meg bölcsészhallgató is.
Jó nekem, bizony.

8 megjegyzés:

  1. Jaj,pedig pont a pirosakra lennék kíváncsi!Évek óta kedvenc színösszeállításom a fekete-piros,tudtam én hogy ELTE-re kellett volna mennem,akkor trendi lennék... :)

    VálaszTörlés
  2. sosem késő trendinek lenni, tudod!

    VálaszTörlés
  3. Le a kalappal! A 21 igen szép szám. :) Nyerő, mint tudjuk.... :)

    VálaszTörlés
  4. naggyon rendben vannak!!!! nelkuled mennek vasarozni, vagy elkisered oket? meglatogatnalak, van meg egy arva uveg malna lekvarom;-)

    VálaszTörlés
  5. velem jönnek, kedvesem, s ha szabad azt mondanom, (el)várlak, de nem a málnalekvár miatt, bár.... :o)
    Egyeztessünk, nem mindennap én leszek, jó?

    Dorka: ezek a táskák, még vannak apróságok, de azokat nem vettem számba (és a megrendelések, óh, jaj)

    VálaszTörlés
  6. 21,nem sok,de valami?---Te jó ég!!!!Én soha nem fogok tudni 21 táskát varrni még 21 év alatt sem.....Ügyes vagy,tessék büszkének lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. 21?! Hú, rám csak három táskarendelés vár, az is gyerekeknek, mégis úgy tologatom, hamarabb összedobok tíz babát teljes ruhatárral... 21! Az hatalmas meló. És milyen szépek, nem is tudom melyik tetszik jobban. A leveles táskáid nagy kedvenceim, na, de ez a fás is... Sok sikert a vásárban!
    Piros a trendi? Igen, igen! Trendi mami vagyok, imádom :)

    VálaszTörlés
  8. Mindjárt gondoltam, hogy kísérőik is lesznek. :) Ha az apróságokat nem nézzük, akkor is rengeteg!

    VálaszTörlés