2010. május 17., hétfő

Meggyek, pöttyök, rózsák

Abbéli igyekezetemben, hogy elfogadható képeket dokumentáljak , irgalmatlan mennyiségű fotót készítek, ezekből kell kiválogatni azt a pár darabot, melyeken aztán még mindig tisztes munka van, mert kell kicsinyíteni, világosítani vagy éppen homályosítani, mert az milyen misztikus és sejtelmes, de ragyogjon is, valamelyiket úgyis elfelejtem, kimarad, aztán nincs kedvem visszakanyarodni, megunom, nem is kicsit.
Mindehhez a kapott végeredmény (fotó) sehogy sem áll arányban a belé fektetett (kezdeti) igyekezettel, az idővel, tehát ez nekem pocsékba megy, főképpen ez a baj, de akkor még nem beszéltem a Meskára feltöltögetéssel, azt hiszem, jobb varrni.

A kedvencemre fókuszáltam, a többi legyen homályos, vajon látszik-e, melyikre gondoltam?


Ne legyen senki bizonytalanságban:

Válság idején nem helyénvaló gondolat a fényképezőgépre vágyakozás, tudom én azt jól. Csak magamban és néha és titokban, de különben pedig a kezemben, fejemben van a hiba, ott dől el minden, biztosan ez is, ezen akkor egy masina nem javít. Gondolom én.

El ne felejtsem, minden a Meskán van! :o)

6 megjegyzés:

  1. én csak ámulok,bámulok!! :) nekem ez a Pöttyi tetszik a legjobban! nagyon szép!!!!!

    VálaszTörlés
  2. Jajj az a pöttyös annyira, de annyira jó! De a többi is, mert már maga a fazon is csúcs szuper!

    VálaszTörlés
  3. Amelyik az én kedvencem, azt lecsapjam a meskán, vagy csinálsz egy másodpáldányt? Jó, tudom hogy eleged van belőlem, de annyira szépeket csinálsz, hogy kell nekem....

    VálaszTörlés
  4. A pöttyös, az nagyon jó, az én kedvencem is az, de úgy látom, másnak is, már elkelt, pótlom. :o)


    Kataca: a kedves és rajongó vevőből sosincs elegem, te már ez a kategória vagy. :o))) Mondd, mit szeretnél, varrok neked, a táska úgyis holnap kerül csak feladásra, mellé pakolom! (addig megvarrom)

    VálaszTörlés
  5. A neszik is szépek, de én most nem ahhoz szólok hozzá :) Kezdek mostanában megismerkedni a nem épp profi gépemmel, és rá kellett jönnöm, hogy jóval többet tud, mit kinéztem belőle. Szóval ki tudja, lehet, hogy egy elmélyült ismerkedés a géppel és a használati utasítással szükségtelenné tesz egy új gépet. Persze csak akkor, ha ezt még nem próbáltad :)

    VálaszTörlés
  6. Minden jo fotos ezt csinalja,sok kepet keszit es altalaban 100 kepbol 10 hasznalhato.

    VálaszTörlés