2010. április 17., szombat

Ez most egy kérdés

Azokhoz fordulok, akik szoktak vásározni, de legalábbis voltak már vásárban, természetesen eladóként. Mekkora árukészlettel érdemes elindulni? Mi az a minimum, aminek meg kell lennie? Nem a szabály szerinti, mert olyan nyilván nincs, hanem a józan ész szerinti.
Tud valaki segíteni? Lehet jártas vidéki vagy éppen fővárosi vásárban, kis vásárban, nagy vásárban, minden tapasztalatra kíváncsi vagyok.

6 megjegyzés:

  1. Inkább sokfélét,mint egy fajtából sokat.Bár sok mindentől függ...gondold át,mennyit tudsz átláthatóan kipakolni .Én most megyek egy 3 napos igazi kirakóvásárra,3 x 3-as sátram lesz és nagyjából viszek mindent,amim van,apróságtól faliképig.Ha már ott ülök három teljes napig,legyen választék :)

    VálaszTörlés
  2. Én csak az apróságaimról tudnék leltárt küldeni neked. :) De ha érdekel, összeírom. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a kérdés engem is foglalkoztat egy ideje.Kiváncsi vagyok a válaszokra.

    VálaszTörlés
  4. Hajrá, Katafolt, sok sikert! Beszámolsz az eredményről, mármint nem összegszerűen, hanem úgy egyáltalán? Engem nagyon érdekelne...

    Fércjutka: örülnék neki, nagyon!


    Julcsi: várjuk a választ együtt...

    VálaszTörlés
  5. Ha egyféle szabásúból többet viszel, profibbnak fogsz tűnni. Legalábbis üzletszerübb a dolog, bár gondold át, hogy mit csinálsz a maradékkal. Az adott helyet jó, ha tele tudod pakolni, de áttekinthetően. És a kedves vevő más színben szeretné ugyanezt, vagy ezt a színt szeretné, de más fazonban, más méretben stb.
    Egy jó vásárban kb az árukészlet fele fogy el, gondold át, hogy milyen költségeid vannak, hány órát töltesz vele, és ennek a "rezsinek" minimum a dupláját kell kivinni, hogy pluszban maradj.

    VálaszTörlés
  6. Köszi,pénteken megyek,majd a jövő héten mesélek !Addig jó időért fohászkodom.

    VálaszTörlés