2010. március 24., szerda

Zöld nap / Green day

Zöld nélkül ne teljen el nap, jutott belőle mára is, lesz belőle holnap is és tegnap sem maradt el érdeklődés hiányában.
A zöld galuska titka, hogy nem kell sajnálni belőle a spenótot, ez mind színében, mint ízében különlegessé teszi, a másfél granny square pedig egy jó hónapos projekt eredménye, igazolandó, hogy jó munkához idő kell.
Már megint ez az idő, ma ezzel telik a napom (múlik vagy telik?), ez egy zöldidő-nap.

No day without green, everday I need it....
Using spinach , a lot of spinach, we can cook green noodles, the flavour of it is adorable besides the granny's square takes
about a month to prepare it but now I can crochet it hurrah!Aztán ti szeretitek-e a zöldet? De igazán, nem félszívből....
Do you like the green? But really, with heart and hand...

9 megjegyzés:

 1. Akartam a horgo-blogon is írni, csak rohannom kellett, hogy nagyon-nagyon jól sikerültek az első nagyi kockáid!!! És igen, nagyikockák, nem nagynénik :)))) A zöld nem tartozik a kedvenceim közé, bár a spenótot imádom :D

  VálaszTörlés
 2. Igen szeretem, meg a többi színt is, és teljes szívből:-)))
  Titkon én is horgolom a blokkokat, nem maradhatok ki a jótékonykodásból:-) Na mit gondolsz? Milyen színben? Éppen ilyen spenótzöldben, csak sárgával:-)))

  VálaszTörlés
 3. Szeretem a zöldet, a gyermek is. A zöld nokedli meg az egész család kedvence (én pl. csak így eszem meg a spenótot). Ismered mángolddal is?

  VálaszTörlés
 4. A mángolddal ritkán találkozom, sajnos. Néha-néha a piacon... Íze hasonló?

  Colette... zöld, az kell. :o)

  Kriszta, köszi, jó a visszajelzés, mert tétova voltam/vagyok. :o)

  VálaszTörlés
 5. Zöld. Minden mennyiségben :)

  VálaszTörlés
 6. Imádon a zöld színű ételeket, sóska, spenót, mangold (terem a kertemben). A zöld galuskával még nem kisérleteztem, de tervezem. Anyagokban a zöld eddig nem volt a színem, most barátkozom vele. A természetben teljesen "zöld" vagyok, szeretek kinn lenni, kirándulni.

  VálaszTörlés
 7. Ilyenek az igazi Zöldek! Éljenek sokáig! :o)

  VálaszTörlés
 8. Színben annyira nem, de galuskában családi kedvenc.

  VálaszTörlés