2010. március 25., csütörtök

Pöttyözve

A tegnapi zöld napba került némi piros pötty is, nem vagyok egy kézvágós fajta, de most majdnem csak 9,45 ujjal rendelkezem. Volt egy kis mészárszék hangulat, vizualitásában mindenképp, most már csak egy szép kötés és időnkénti fájdalom figyelmeztet arra a tényre, hogy a legtöbb baleset a rutintevékenységek (körkés használata) közepette történik.
Egyébként pedig újfent elcsodálkozhattam az emberi test tökéletességén, a csont nemcsak azért van, hogy legyen vázunk, hanem azért is, hogy legyen, ami megmenti a legfelső ujjpercünket.
Ez egy kicsit fekete humorra sikeredett, de sebaj, este már varrtam is, később mutatom.

8 megjegyzés:

  1. Úh, elég rosszul hangzik! Gyors gyógyulást!

    VálaszTörlés
  2. Kívánom, s kérem, hogy ezután jó dolgok történjenek Veled, mert
    megérdemled!!!
    Mosollyal:Ilda

    VálaszTörlés
  3. Ajaj... körkéssel vágtad el az ujjad?? Aztamindenit! Annak van éle rendesen... Mielőbbi gyógyulást kívánok!

    VálaszTörlés
  4. Bocsi, ez OFF: én is nemrég olvastam Coelho-tól a Veronikát... Nekem nagyon tetszett. Vagyis inkább nagy hatással volt rám. Remélem Nálad a ":o(" nem azt jelenti, hogy Neked nem. Bár végül is szíved joga :D Na mindegy, csak szemet szúrt :)

    Ujjpercnek jobbulást! És ezentúl jobban becsüld meg szegényt ;) :D

    VálaszTörlés
  5. Javul ez a fránya, mondjuk, a mai ásást nem szerette, de igazából én magam sem, így azt fel is adtam egy (kevés) idő után.
    Vigyázzatok, lányok, vigyázzatok, kezekre, lábakra, mindenre!

    Lukinyuszi, nekem nem tetszett, de ez téged ne zavarjon, ízlések és pofonok, na, majd jön nemsokára a Saramago-könyv ajánlása, az aztán valami. :o)))

    VálaszTörlés
  6. Jobbulást, drága !
    (De legalább szép, tiszta vágás, nem fertőzve ! Tudom, az én humorom is fekete )

    VálaszTörlés
  7. Tetszik ez a "drága" megszólítás, én is alkalmazom, amikor úgy jön ki belőlem, remélem, belőled is csak úgy jött, úgy a jó! :o)

    Jelentem: ujj gyógyul, kisebb a kötés rajtam, át nem vérzett ma már és feltartott ujjal is tudok csinálni sok mindent. :o)
    Az alkalmazkodás mintaképe, ez én vagyok! :o)))

    VálaszTörlés