2010. március 10., szerda

Gépek :o( / Appliances

Először a konyhai mérleg eleme fogyott ki, aztán a fürdőszobaié, majd előbb az egyik számológépé, utána a másiké is, elromlott a habverő, a vasaló egy maratoni vasalást követően kilehelte lelkét (persze, utána), a televízió haldoklik. És ma reggel a porszívó is rakoncátlankodott.
Egy ilyen énféle embernek nehéz ebben nem összeesküvést, hagy ne mondjam, lázadást sejteni. :o(

Firstly the scale was out of the battery than one of our calculators' battery has run out. After that the other one's as well. The egg-beater went wrong. The iron (after an ironing like a marathon, of course) has given up the ghost. The television is at the death's door. Today morning our hoover said "no" to me.
For a woman like me is difficult not to suspect a conspiracy. Or rebbellion. :o(


8 megjegyzés:

  1. Hm, èrdekes. Nàlunk meg ùgy szokott tortènni, hogy egyszerre èg ki a szobàban ès a konyhàban a villanykorte, de nèha mèg ugyanazon a napon bejàtszik a furdoszoba is.
    Ilyenkor bizonysàgot kapok ròla, hogy valaki irànyitja ezt a vilàgegyetemet, ràadàsul olyan valaki, akinek humora is van.

    VálaszTörlés
  2. Murphy törvénye: ha valami elromolhat, akkor az el is romlik. Na de minden egyszerre?
    Különben nem tudom mi van, de nálunk is minden összejött, bár nem csak a gépek terén :( Valami negatív energiahullám söpörhetett végig felettünk...

    VálaszTörlés
  3. Mifelénk is mindenkinek minden összejön, a munkatársam ma reggel negyed órát bíbelődött egy lakattal mire kinyitotta, nekem tegnap a sötétítő függöny hullott a fejemre :D (kicsúszott az ütköző, és szépen kicsúszott a sínből, szerencsére nem a karnis adta fel :D)
    Szóval tényleg valami negatív energiahullám lehet, ahogy Edina írta

    VálaszTörlés
  4. :-)ááááh, csak a holdtölte :-)

    VálaszTörlés
  5. Rossz az évjárat, mondom én. :o))))

    VálaszTörlés
  6. Szerintem ezek a jelzések azt akarjááák jelenteni...háát.. hogy el kéne menni nyaralni... Elég a munkából. Újratöltés indul?

    VálaszTörlés
  7. Anikó, én éppen egy éve szenvedek egy betegséggel, amelyről a másik blogomban olvashatsz. Ide valami más kell, ne nyaralás, valami több. :o(
    A gépek csak színesítik a létet.:o)

    VálaszTörlés
  8. Hát, eddig én úgy tudtam, ha egy rossz dolog történik, akkor még kettő lesz, mert ezek hárman járnak. Nálad bebizonyosodott, hogy nem hárman, hanem kicsit többen látogattak meg téged! Reméljük,nem rendszeres :P

    VálaszTörlés