2010. március 11., csütörtök

Cím nélkül, mert semmi, de semmi nem jut eszembe / Without any titel


Nem elég, hogy megvette, kifizette, örült neki, de még ki is akarta fejezni örömét, hát küldött is gyorspostával pár palack saját bort is, nem akárhonnan, hanem a mesés Tokajból, s talán vétek volt egyet azonnal kibontani, már késő!, de nem bánom, ma este nem én.

Most, hogy ilyetén módon felbátorodtam, elmondanám, hogy a fotókat ÉN készítettem, a felsőre különösen büszke vagyok, mert éppen ilyet gondoltam, az alsó meg a "miért ne" kategória gyümölcse, s most már azt is tudom, hogy egy Nikon D80-nal bárki tud ilyet, tehát ZM esetében nimbuszcsökkenés lett a Tiszavirág Cuvée következménye. :o)

One of my costumers has bought a bag prepared by me, she was satisfied, very satisfied and wanted to express her pleasure so she sent me some bottles of her wine from the area of Tokaj, of course from her own wine-cellars. We had to taste it... we couldn't resist temptation, fortunatelly! What a wonderful wine... my God!

Besides I have to tell you that the images were taken by me (yes, by me) and I am proud enough of the first one... Everbody can take such photos by a Nikon D80, everbody... so the decrease of my husband's glory is the consequement of the phantastic wine. I think. :o))))


2 megjegyzés:

  1. Itt az új felfedezendő terület számodra is: a fotózás!!!!!A felső csúcs szuper!Nekem az alsó is tetszik és nagyon birizgálja a kiváncsiságomat az a boríték....:) Kaptál ajándékot?

    VálaszTörlés
  2. Azt kaptam, ajándékot bizony, a felső képen látható bort küldte meglepetésként az egyik vásárlóm. :o)

    VálaszTörlés