2010. március 8., hétfő

Frissesség, üdeség, miegymás / Freshness in the colours used by me

Ilyesmiken dolgoztam az utóbbi napokban, többesszámban mondom, mert rögtön háromféle variáció is készült. Az apropóját egy kedves törzsvásárló adta, aki írt olyasmit, hogy várja a tavaszi kollekciót, ami engem ismerve balgaságnak (tavaszi!), másrészről biztatásnak (kollekció). tűnik. S hogy szinte a megvalósításkor már-már a nyárba léptem át, az mutatja sóvárgásomat a már meleget is adó napsugarak után.

Last week I sewed bags like this one, I prepared 3 versions immediately. One of my regular costumers asked me to sew "my spring-collection". :o) It's nonsence asking me to sew in spring colours (after all I prefer the dark colours) and it's damned funny speaking about collection in my case... but. But I tried to do it, the result can be admired above and below. :o)


Részletekért katt ide.
Vélemény?

For more details click here.
Opinion?

6 megjegyzés:

  1. Lehetek undok ? (Ismét) Annyira szépek, de olyan sötét a kép, hogy alig látom :(( Direkt fotózol ennyire sötétre, hogy nehogy valaki koppintson, vagy csak egyszerűen sötét van ?

    VálaszTörlés
  2. Nem értem, nem értem. Nem direkt fotózom sötétre, már világosítottam is rajta, még mindig?
    Én nem látom sötétnek, Bea azt mondja, menjek szemészhez, mert a zöldhályog is így kezdődik... ez komoly, mármint a sötétség a fotókon?

    Nem vagy undok, nem!!

    VálaszTörlés
  3. Tiszta árnyék az egész, és ez pár hete így megy. egyszer már nyíttam miatta, de azóta sem jobb. megnézem holnap a benti gépemen is.

    VálaszTörlés
  4. Sajna Gina szeme jó:-((((
    Figyusz: holnap vidd ki a táskákat a szabad fényre, egy nagy fehér leplet teríts le( ne legyen gyűrött), aztán fotózd körbe a ( kitömött!!!!) táskákat. Szerintem az egész blogos táborban Nekem van a leggagyibb gépem, bár Fuji, de egy autómata kis semmiség, de kizárólag a szabadban fotózok vele. Bizony mikor fúj a szél meg minuszok vannak, akkor megy az anyázás:-))), de legalább kimozdulok bentről:-)))))
    Próbáld ki, aztán várjuk a képeket.
    Egyébként a képzelőreőm elég jó, így a táskák ezen képek alapján is szuperek:-))))
    Akkor holnap!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. Na, megyek!
    Aztán reagáljatok ám!

    VálaszTörlés