2009. október 24., szombat

Előzetes / Forehand


Most ez van porondon, vidám, színes táskát szerettem volna. Nem tudom, milyen apropóból vettem meg ezt a piros táskafület, nem is szeretem a pirosat ( a bordó azért más!), nem véletlen, hogy hetek óta itt áll, mindig csak arrébb raktam nagy sóhajtás közepette... most meg ráugrott a mustárszínű textilre. És még tetszik is. Még egy táskát szeretnék varrni a hétvégén, majd gyorsítok a tempón vagy változtatok az idődimenzión. :o)

Szerintetek nem vad?

I wanted to sew a bag with happy colours! I can't remember why I have bought these red handles as I can't stand this colour... that's why I always look at them with sigh and put aside. But yesterday the handles jumped on the mustard-yellow coloured fabric and ... what a surprise! I like it! :o)
I would like to finish the bag today and begin a new one. To do it I should increase the speed or change the time-dimension. :o)


I am curious of your opinion: isn't it too wild?

7 megjegyzés:

  1. Szerintem egyáltalán nem vad, jó ez a két szín együtt.
    A gombostűs megoldás különösen is tetszik :DDD!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem egyáltalán nem vad. Sőt, nagyon is tetszik, irtó jó lett.

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik a színösszeállítás. Azonban ezt a fajta táskafület én nem ilyen szabású táskára tenném, hanem másmilyenre, de ez csak az én véleményem.

    VálaszTörlés
  4. Már nekem sem vad! :o)

    Hát milyenre tennéd, Bea? Én már tettem ilyenre (is) és jó volt... Meg is vették őket. :o)
    De tényleg érdekel, milyen típusúra tennéd?

    VálaszTörlés
  5. Nem jut eszembe a neve a típusnak, sajnos. valami madlene, vagy ilyesmi. Kicsit gömbölyű a felső része, ezért a hagyományos fül nem fér rá oldalt, és azt kiváltandó tették kissé beljebb. valami elegáns típus. De ez csak az én véleményem. Külsőre tetszik, de mivelhogy volt már ilyen fülü táskám, és elszakadt a füle, és nem javították meg, mert műbőr... inkább maradok a textilnél.

    VálaszTörlés