2009. július 1., szerda

Mihez képest?

Ahhoz képest, hogy Virág holnap utazik Svájcba és még csak a csomagolásra utaló magatartást sem tanúsítottunk, nem gáz, hogy (még) nincs kész az ajándéknak szánt táska.
Ahhoz képest, hogy azt mondtam, keresztszemest én soha, mégis kipróbáltam és örömmel jelentem, hogy 1 óra alatt ugyan csak egy betű két szárát hoztam létre, ellenben a fonalat már összegabalyítottam.
Ahhoz képest, hogy megfogadtuk, cicust többet soha, most mégis van egy tenyérben elférő macsekunk.
És ahhoz képest, hogy a fővárosban (is) éltem jó darabig, sőt, szerettem is ott élni, most mégis sokallom a városban töltött fél napra és 1 négyzetméterre jutó emberek számát.

Tanulság: nincs.


5 megjegyzés:

  1. Mikor én falura költöztem, egy-két hónap vidéki levegő után, ha be mentem a városba, mindig megfájdult a fejem! Amúgy van valami számodra nálam! :)

    VálaszTörlés
  2. Isten hozta a kis macsekot! Lányodnak jó útat!!! :)

    VálaszTörlés
  3. :)))))))
    Odavagyok a humorodért és légyszí ,nézz be hozzám!:)

    VálaszTörlés
  4. Még szerencse, hogy humorodnál vagy! :)
    Egyébként én is fél napos fejfájással küszködtem, amikor be kellett mennem Pestre. És mi is előtte ott laktunk.

    VálaszTörlés
  5. Ahhoz képest, hogy megfogadtuk, soha többé macskát, én is szívesen simogatnék egy ilyen kis prücsköt. De kapaszkodjatok, úgy döntöttünk, jövőre ismét lesz kiskutyánk, még ne döntöttünk, újra egy csivava vagy inkább egy yorkshire vagy egy mopsz:)) Ahhoz képest, hogy ez még legalább 8-10 hónap, már most is boldog vagyok a gondolattól:))))

    Zazi, ahhoz és ehhez képest is írtam neked mailt:))

    VálaszTörlés