2009. május 4., hétfő

"Szemeimet...

...a hegyekre emelem, onnan jön az én segítségem."


Napra pontosan egy hónap múlva lesz a 2. államvizsgám, amely tény magában foglalja azt is, hogy előtte még egy másikon is túl kell esnem. Ennél fogva szemeimet a célra vetem, legalábbis próbálom és ez biza azt is jelenti, hogy nem a varrógép lesz a leggyakrabban használt eszköz a közeljövőben.
Biztosan lesznek bejegyzések, de képek nem. Arról nagyon nem akarnék képet készíteni, ahogy a szobánk kinéz, magamról sem, főleg nem az utolsó napokban, varrni pedig (értelemszerűen) kevesebbet fogok.
Szilárdan elhatároztam, hogy minden reggel 5-kor felkelek, mert akkor még friss, üde az ember és állítólag az agya a pihenten töltött éjszaka után, mint a borotva, na, ez ma, az első próbálkozás után már megdőlni látszik, igaz, ehhez talán időben le kellett volna feküdni. Mert hallottam én a vekkert, le is nyomtam, sőt, fel is ültem, még a szemüvegem is megtaláltam, de amikor a vezetési stratégiákról olvastam, már nagyon csúsztam lefelé. A makro- és mikrokörnyezetnél egyértelműen eldőlni látszott a dolog, de akkor még arcoskodtam, hogy márpedig, és igenis. Végül a taktikai tervnél feladtam, lehajítottam mindent és visszafeküdtem. Mit mondjak, szédítő tempóban aludtam el.
Úgy látszik, én az éjszakázásnál maradok. Talán bejegyzést is akkor fogok írni. :o)

9 megjegyzés:

  1. Én este és koraéjszaka vagyok a legaktívabb, a tanulás is akkor ment legjobban. Az én agyamba semmi sem rögzülne hajnal ötkor. :)
    Sikeres felkészülést kívánok az államvizsgáidhoz!

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Judithoz :-)
    Nem midenkinek való ám a pacsirta-életmód. Ha te alapvetően bagoly vagy, nem hiszem hogy érdemes erőszakot tenned magadon.
    Egyes pacsirták olyan nagyon büszkék tudnak lenni a frissességükre és hogy mi mindent elvégeztek mire mondjuk mi 7kor (8kor)kikászálódunk az ágyból.De este a híradó után kidőlnek, mi meg akkor lépünk a gázra :-)
    Aminek meg kell lenni meglesz, hogy mely napszakban szerintem édesmindegy.

    VálaszTörlés
  3. Én a pacsirta táborhoz tartozom, reggel mindig többre jutottam és hát mit szépítsük nagyon jókat tudok a híradón aludni...:)

    Nagyon tetszett a ballagási beszámolód, lányodnak szorítok, mi két éve izgultuk ezt végig. Hidd el minden sikerül és mi jobban izgulunk, mint ők.

    VálaszTörlés
  4. Valószínűleg így van, mármint az izgalmakat illetően. :o)

    Tudom én már régtől fogva, hogy bagoly vagyok, de mindig kísérletezem. Hátha egyszer.:o)

    VálaszTörlés
  5. Sok sikert és kitartást, akár éjjel , akár nappal.

    VálaszTörlés
  6. Szorítok!:)
    És szerintem se most kísérelj meg bioritmust váltani!;)

    VálaszTörlés
  7. Nekem tanulásnál mindig sokat segített, ha elmondhattam valakinek, amit tanultam. Lehet, hogy neked is segíthet, ha írsz arról, amit éppen tanulsz. Mi meg okosodnánk, és jól szórakoznánk, mert a te stílusodban biztos élvezetes lesz még a makro- és mikrokörnyezet megismerése is. Én is sok sikert kívánok a vizsgáidhoz!

    VálaszTörlés
  8. Köszi, lányok...

    Annyira azért nem izgalmas ez a cucc, hogy nektek örömet szerezzek vele.... :o)

    VálaszTörlés