2009. május 16., szombat

De bizony


Enyém, enyém, enyém! De bizony, hogy nem bírtam ki, s ha józan és megfontolt lennék, akkor a bookline-on rendeltem volna, így éppen túl lennék az államvizsgán, mire ideérne.
Csak egy esélyt adtam neki ma reggel, úszás után a Libriben isszuk a megérdemelt kávénkat, (az olyan jó kispolgáris) és bizony, hogy volt még néhány példány.

Mindez azért is vicces, mert ma a medencében már azt is kitaláltam, hogy ha a mozgást záró aktusnak is nevezhető zuhanyozás közben egy kalap alatt a hajamat is megmosom, azzal rengeteg időt tudok spórolni, ami ilyen időszakban jól jön, ugye. Egyébként meg rövid hajam van.

Most ezzel a könyvvel bajban vagyok, mert ingerel, csábít, izgat - ami már szinte büntetendő. Különböző trükköket találtam ki, ha még ezt meg azt elolvasom, akkor egy fejezetet jutalomként. Meg majd csak Híradó alatt.
Vajon mekkora az önfegyelmem?


8 megjegyzés:

 1. Ha jól emlékszem,ő írta az Asszony és a háza című könyvet,ugye?
  Hát,nyugodj meg,holnap a templom után az első utam a könyvesboltba fog vezetni.:)Annyira élveztem olvasni az első könyvét is!!!!
  Köszönöm,hogy felhívtad rá a figyelmemet!!!!Sőt,lehet,hogy még ma megveszem???:)
  Megnéztem:Igen ,ő az!!!!

  VálaszTörlés
 2. Ő biza!!!! :o))))
  Jaj, szeretni fogod, Mammka....

  VálaszTörlés
 3. Én is olvastam az első kötetet, s most gyorsam megrendeltem ezt is.
  Köszi Zaza! :)))

  VálaszTörlés
 4. Én is szeretem az első könyvét, ezt is érdemes lesz megnéznem a könyvesboltban.
  Jó, hogy írtál róla! Köszi!

  VálaszTörlés
 5. És a könyv, lányok....kicsit sok a gépben manipulált fénykép, de még így is. Lélegzetelállító. Szeretem a stílusát is...

  VálaszTörlés
 6. Én meg már alig várom, hogy eljussak egy könyvesboltba, hogy belenézzek. UGyanis az elsőt sem ismerem - de ha ennyien rajonganak érte...

  VálaszTörlés
 7. Érdemes! Az elsőt nagyon nem lehet már kapni, néha itt-ott felbukkan valami elfekvő példány. Én a másodikra is azért csaptam le, mert néhány darab volt már csak a könyvesboltban. Na jó, nem csak ezért.

  VálaszTörlés
 8. Én is megpróbálom megszerezni, de még az első kötetét... Nagyon kíváncsivá tettetek :)

  VálaszTörlés