2009. április 4., szombat

Tilda és én



Nem fogom senki felém irányuló szimpátiáját növelni a következő bejegyzéssel, de nem is célom. Mindenesetre a ma reggeli önvizsgálat után bevallom, hogy bár 2 Tilda-könyv tulajdonosa is vagyok, ami azért azt jelzi, hogy a vásárlás pillanatában volt bennem késztetés a nyulak, libák és karácsonyi társaik varrására, de be kell látnom: tetszik, tetszik, de nem varrom őket. Akkor meg minek. Rakosgattam őket ide-oda, nézegettem is eleget, de a megvalósítás soha nem jött el.
Valószínűleg Anyahajó pakolása is hathatott rám (még az általa ajánlott könyv elolvasása előtt, mi lesz akkor utána), mindenesetre szabadulnék Tildától, na. Van-e valaki, aki akár kedvezményes áron (nagyon kedvezményes), akár barterügyletként (megnéztem, a kereskedelmi szakzsargonban csereügyletet jelent) meg szeretné kaparintani? Lehet egyesével is, de szívesen veszem az azonnali, egyutas szabadulást is. Ez esetben bónuszként jár a hirtelen felindulásból (de azonnali megbánást generáló) Párizsban vásárolt Friendship quilts.

I can imagine your backlash but I have to confess: although I have 2 books written by Tilda I have never sewn anything after her idea. :o( That's why I would like to offer these books for sale ( for reduced price) or I am interested in bartering as well. If somebody wants to have both of them the third book bought by me in Paris can be a bonus.



5 megjegyzés:

  1. Csábító ajánlat, mert ez a két könyv nekem nincs meg. :) Van viszont más kézimunkás könyvem, amit nem használok - hátha téged érdekel. Egyezkedünk? :)
    ledorka@gmail.com a címem, ide írj, kérlek!

    VálaszTörlés
  2. Ha Lidérckével mégsem sikerül megegyezni, beállok a sorba. De azért szurkolok nektek, csak úgy csendes talonban maradok.

    VálaszTörlés
  3. Én -ha még szabad-a Friendschip Quiltsért állnék sorba.Ha még aktuális kérek szépen árat.Pussz!

    VálaszTörlés
  4. Szilda, az imént írtam Zazáleának, hogy tiéd a terep. Kiderült, hogy majdnem megvettem, amit húsvétra amúgyis megkapok, a nyuszis könyvet. :)))

    VálaszTörlés
  5. várom az árajánlatot, nagyon, mert én nem tudom mennyibe kerülnek ezek a könyvek a boltokban. Húsvétra sajna már nem érnek ide:(

    VálaszTörlés