2008. december 20., szombat

The winners are....

Először is: nagy örömmel olvastam a verssorokat, a verseket, több okból kifolyólag is. Mert sokan szeretik a verset. Mert még meg is írják. Mert olyat írtak, amit nem ismertem. Mert egy lépéssel megint közelebb kerültem emberekhez. (Mellékvágány: csak én vagyok azzal úgy, hogy miközben új embereket ismerek meg, régieket vesztek el?Nem tudatosan, nem ebben a sorrendben és még csak nincs is köze a két dolognak egymáshoz, mégis.)

Másrészről pedig olyan széles a paletta, amilyen csekély az ismeretem. Valahogy megmaradtam a klasszikusoknál, s miközben a gyerekem Turczi Istvánért rajong, én még mindig Radnótinál, meg Kosztolányinál állok. Nincs ezzel semmi baj, csak azért ahogyan időnként a számítógépet is frissíteni kell, úgy talán rám is rám férne már.

Valahogy éppen olyannak képzelem el a megjegyzést írókat, amilyen verset írtak. Mert van, aki frappáns, tömör posztokat ír, ami közben jópofa és találó is- ilyen a verse is. Van, aki precíz, pontos- mint az idézett vers. És van romantikus, meg keresztényi és van ismeretlen vers is. Mint ahogyan ismeretlen bejegyző is.

Nos, a nyertesek a következők:

1. Világítótorony kategóriában: Katafolt
2. Szalagszövés kategóriában: Szömörce
(Címek?)


Az igazi nyertes azonban az, aki olvasta a verseket- mégha nem is tud róla, hogy ő a nyertes. Én (hála Istennek), tudom. :o)

4 megjegyzés:

  1. Angyalka vagy :-)Igaz,hogy én szalagra jelentkeztem...

    VálaszTörlés
  2. Akkor majd kapsz olyat is, kissé nehéz volt szétválogatni, ki mit kar, egyáltalán akar-e valamit... Így aztán mindenkit beraktam egy kalapba, aztán húztam. De jut is , marad is, majd megoldjuk! :o)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, ez nagyon jó időben történt, sajnos tegnap óta lázas vagyok :( nekem mindegy melyiket kapom. Küldöm a címemet.

    VálaszTörlés
  4. A héten elmegy, gyógyulást, Szömörce!!!!

    VálaszTörlés