2008. december 15., hétfő

Hógolyózás

Kaptam néhány hógolyót, nem akartam addig írni róla, amíg nem tudok időt szánni rá, mindig mindent csak kutyafuttában végzek.
Na, nézzük, hátha tudok még újat mondani:

1. Horoszkóp: na, ezt nem bírom, rosszul vagyok tőle, hithű keresztényként nem érdekel és bánt, hogy mások mit képzelnek bele- most kiábrándító vagyok?

2. Egyéb események, amikor születtél: régebben a rádióban volt egy olyan 5 perces műsor, amikor ilyenekről beszéltek, jobban kellett volna figyelnem, most lenne mit mondanom. :(

3. Ha nyernél a lottón: sosem játszom a lottón, annyira nem érdekel, hogy soha nem tudom, éppen mennyi az aktuális népbolondító nyeremény, lásd 1. pont.

4. Rossz szokás, amitől szabadulni szeretnél: ilyenem van, melyikkel kezdjem? Pl. aggodalmaskodó vagyok, rendetlen, meg feledékeny, behajtom a könyvek sarkait és simán beleírok, ha az olvasmánnyal kapcsolatban valami eszembe jut, rengeteg mindenbe belekezdek, aztán nem fejezem be... szerintem elég, ne bolygassuk.

5. Web-böngésző: Mozilla, majd a gugli.

6. Koffein: a legfontosabb, hogy sok legyen. Mindig tejjel, édesítőszerrel, de azért az idő függvényében vannak különlegességek. Hiszen hétközben a felébredéshez kell, minél hamarabb legyen meg, a cégnél Nescafe. Itthon főzött kávé, sok tejjel, esetleg tejszínhabbal, mandulalikőrrel. De a legjobban egy kis fahéjjal szeretem.

7. Színeid ruhában: fekete, barna, zöld. jó kis vidám színek, ugye?

8. Most mi van rajtad: ágyban vagyok, így a piros hálórucim, ha jól látom, 3 termetes macival az elején.

9. A legutóbbi könyv, amit olvastál: 3 projekt ment egyszerre, Marquez: Szerelem a kolera idején; R. Pilcher: Téli napforduló (karácsony előtt mindig); Kapitányék: Intézménymimika.

10. Ha háziállat: kutya!

11. Amit sosem háziállatként: kígyó

12. Legjobban szeretek magamban: hm, ezen töprengenem kell, talán azt, hogy szeretek főzni, olvasni- ez azért valami, nem? Mindenesetre érdemes rajta elgondolkodnom, hogy miért nem jut más eszembe.

13. Hol látod magad 10 év múlva: ha így folytatom, akkor az ideggyógyintézetben, ha inkább arra irányul a kérdés, hogy hol szeretném látni magam, akkor a Hospice-ban, másoknak segítve a halál elfogadásában.

14. Legutóbbi nagyon jó élményed: amikor kialudtam magam, de tényleg. Előtte: a párizsi utunk ZM-mel, a pihenés Karintiában, vagy csak a kertben való ücsörgés. Vagy a középső gyerek szalagavatóján.

Kinek dobom? Mindig későn válaszolok, addigra mindeni megkapja, de talán Anyahajó még nem volt, és nagyon érdekel Léda is! Ja, hogy már ők is voltak?...

3 megjegyzés:

  1. Hú, ez milyen jól esett! Mármint az utolsó mondat (de persze a többi is :))! Ha most kérdezné vki a legutóbbi jó élményemet, akkor biztosan ezt írnám! :))))

    VálaszTörlés
  2. Tetszett!Olyan jó,hogy ilyen őszinte vagy!!!!

    VálaszTörlés
  3. Én már voltam, de ahogy látom, nekem valahogy kimaradt az utóbbi olvasmányom, úgyhogy ezt a kérdést még pótolom. De ma már írtam, úgyhogy csak holnap, fő a mértékletesség!

    VálaszTörlés