2008. december 22., hétfő

Ajándékok

A vasárnap délutánt sikerült arra használnom, amire kellett, vagyis megvarrtam még 2 neszesszert a kolléganőimnek. Mindkettőt a saját festésemből készítettem és (legyünk nagyvonalúak) szabad gépivel tűztem meg. Erről annyit, hogy eddig sem voltak téveszméim a magam tudását illetően, de mióta Kastanie neszesszerjét megkaptam, azóta mind az önbizalmam, mind a lelkesedésem erős csökkenésnek indult. Viszont ez a leggyorsabb technika, amivel 3 réteget rögzíteni tudok, különben is, a másikra gondolás számít, nem a kézügyesség. Persze, ezt most egy kicsit hamisnak hallom.:o(

Kép hozzáadása
Mindegy, a legfőbb értéke, hogy elkészültek, így ma az egyik megkapta, remélem, örült neki, igaziból nem tudom, mert a fura helyi viszonyok sok egymásnak örvendést nem engedtek meg. Utólag mondjuk csak a belé rejtett teáról beszélt, remélem, azért látta, hogy ez neszesszer (nem csomagolóanyag, pl. ) és azt is, hogy textilből van, vagyis nem dobta ki. :o)

Elküldtem a húzogatos ajándékomat is, ez is milyen nevetséges (vagy szánalmas), Mikulásra készen voltam, erre utolsó nap adom fel. A Királyi Posta azt ígérte, holnapra ott lesz, végülis csak helyben kell kiszállítani, az még talán belefér az idejükbe.
Mellesleg meg nem fényképeztem le és most már azt kívánom, hogy a gazdája se tegye, mert szerényre sikeredett és olyan kínos azt mutogatni mások bőséges ajándék(csomag)a mellett... Igaz, tiszta szívvel készítettem és közben sokszor gondoltam arra, aki kapja, ez azért remélem, levon valamit a szerény mérete okozta hiányosságokból. Vagy éppen fordítva: hozzátesz valamit. Mármint a nagyságához. Persze, ha jól ismerem a leendőt, nem fogja érdekelni a nagyság, meg a méret, meg a mennyiség. Így legyen.


5 megjegyzés:

  1. Ne izélj már! Ezek tökéletes lánygnyelv-falevél koprodukciók. Fogadjunk, ha direkt akarsz ilyet, nem jön össze:)) Ha kidobta volna a kukába, én biztos odamegyek és összeszedem magamnak, ne félj!:)))

    És a para-érzés ismerős, de aztán a húzottam kedves hangvételű reakciói megnyugtattak.

    Neked is boldog karácsonyt, drága Zazi!!! Pihenj, ne stresszelj...:)

    VálaszTörlés
  2. Isten ments, mármint stressz...Lángnyelv-falevél kooprodukció... Ez jó, nagyon jóóóóóóó:O)

    VálaszTörlés
  3. Nincs ezzel semmi baj, gondolom, ezt szeretted volna hallani :)) Végre leereszthetnél egy kicsit, lazíts, teázz, gondolj szép dolgokra !
    Puszi Gina

    VálaszTörlés
  4. Én speciel nagyon örülnék annak, ha már ilyen előrehaladott állapotban lenne a tűzési technikám...

    VálaszTörlés
  5. Hát... ha ezt előrehaladott állapotnak tartod, akkor Te már nagyon karácsonyi hangulatban ringatózol... :)))Kedves vagy!

    VálaszTörlés