2014. november 10., hétfő

welcome on the board

Majdnem be sem tudtam lépni a blogomba, megérdemlem, tudom.
Baromi régen írtam, s igazából nem azért, mert átköltöztem volna a FB-ra, mármint részben dehogyisnem, ott kommentelgetek, meg válaszolok, miközben továbbra is olvasom a kedvenc bloggereimet, meg azokat, akik ennél többek, de magvas gondolataim külső helyszínre juttatása eléggé becsődölt, s nem szívesen gondolok arra, hogy mindez azért, mert már nincsenek is. Úgy értem, magvas gondolatok. Bár igazából időnként megcsapott még annak a szele is, hoyg egyáltalán nincsenek gondolataim, kiüresedtem, elfogyott belőlem a minden, most már csak a biztos tengődés van hátra az elkövetkezendő évekre. Ígérni most sem fogom, hogy újra a fedélzeten és mostantól ontani fogom a posztokat, ehhez már annyi minden megváltozott bennem, oly sok részre szabódott az életem, ráadásul már az állandó time - management nehézségek is szűkre szabják a kereteimet, de hátha kitör belőlem még egyszer a közlési vágy, nem vagyok én elrontója semmi jónak.
Szóval, hello, blogvilág. Újra.


14 megjegyzés:

  1. Ahh, egy régi-új hang, hurrá! Az időzítés lényegtelen, örülni fogunk, ha megszólalsz itt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerepet játszik ebben talán az is, hoyg negatív lett a megismételt szövettan, Eszter!

      Törlés
    2. Istennek legyen hála! :-)

      Törlés
  2. Szerintem ez így van jól. Vannak időszakok az Életünkben, amikor írunk, beszélünk... és van, amikor csak hallgatunk, olvasgatunk. Én is így vagyok a blogommal, de már elfogadtam magamtól, hogy akár hónapok telnek el írás nélkül, de soha nem tudtam még úgy dönteni, hogy lezárom, vége... mert ha ritkán is, de ott a lehetőség, hogy bármikor, újra! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. lezárni nem, bár azt hiszem, a nem-írás is valamiféle lezárás, nem? most ilyen időszak volt, s hoyg milyen lesz? ki tudja?

      Törlés
  3. Ne aggódj, tudunk mi várni türelmesen. Örülök most ennek is.

    VálaszTörlés
  4. Na végre:) Már hiányoztál:)

    VálaszTörlés