2014. január 17., péntek

akkor pedig

Jó, rendben, engedek a rábeszélésnek, hogy nekem továbbra is színes, érdekes, izgalmas életem van, legyen nektek igazatok, csak éppen az történt, hogy tegnap este a fürdőkádban ellazultam és arra gondoltam, hogy de tényleg, miért is ne lenne az és már majdnem átadtam magam ennek az érzésnek, amikor felütötte fejét egy alattomos gondolat, mint a példázatban, előbb csak a lábfejét dugta a résbe, majd a lábát, míg végül az egész teste bent volt diadalittasan, és azt (kezdetben suttogta) ordította  a képembe, hogy akkor marad az az opció, hoyg elvesztetted az íráskészségedet.
Sose engedjetek a fürdőkád csábításának, maradjatok a zuhanynál.

17 megjegyzés:

  1. Szerintem azt te sosem! Ezt is milyen jól összefoglaltad egyetlenegy! mondatban.
    Inkább az érdeklődés hiánya okozhatja ezt az érzést:) Márminthogy másoké. Pedig!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én erre nem panaszkodom, bevallom, elég jó a látogatottság, sokszor dobnak vissza a fb-ra, látom, hoyg honnan jönnek az újak, és azt is tudom, hogy többe szeretnék, ha gyakrabban írnék, egyszerűen tényleg ez a két opció van, hogy lapos és unalmas lett az élet vagy, hogy ugyan nem, de elveszett menetközben az írás vágyam? esetleg zusammen. vagy egyik sem. :)

      Törlés
  2. Végülis nem ismerlek, úgyhogy nem ecsetelném, hogy szerintem midet vesztetted el ... de, az íráskészségedet biztos nem ... :)

    VálaszTörlés
  3. most akkor beledugtad a lábujjad a túlfolyóba? ;)

    VálaszTörlés
  4. Átmeneti alkotói válság. Van ilyen. Majd elmúlik. Végül is január van, ez a legjobb idő rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, szerintem nem, legalábbis nem alkotói, ott éppen buzog benne valami, nem biztos, hoyg az írásban, inkább más területen. viszont lehet, hogy magánéleti, de ez sem úgy, hoyg történt volna valami, lehet, hogy éppen az, hogy nem történt semmi?
      folytassam-é? :)

      Törlés
  5. Na, azt az egyet, az íráskészségedet biztosan nem veszítetted el. Az valami más lehet.

    VálaszTörlés
  6. Válaszok
    1. a zöld volt nagyon-nagyon-nagyon ( a férjem szerint TÚL) sokáig a kedvenc színem. zöldeket beszélni tehát... :)

      Törlés
  7. Kérlek, látogass el a futkorászós blogodra, szerintem ott megtalálod, amit keresel. ;) Nem tudom, mi az íráskészség mértékegysége, de ma is találtam ott belőle egy szép adagot. Nagy élvezettel olvasom (azt is), pedig nem is futok (nem kell, nem sietek sehova, és 40 kiló vagyok teljes menetfelszerelésben), de lenyűgöz, ahogy a futásodról írsz odaát. Csak így tovább, kedves Zazálea, lesz még itt izgalmas élet, meglátod (meglátjuk)!
    Szeretettel: egy Anita

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez meg egy olyan kedves komment volt, hogy lenyűgözött...

      Törlés
  8. Isten ments,hogy bántásnak vedd, de ismered a mondást hogy a kutya is jómódjában veszik meg ? :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jómódról nem beszélhetünk, de ha már választhatnék, inkább ezen okból kifolyólag tenné, azt hiszem :)
      (dehoyg vettem!)

      Törlés
  9. Elképzelhető, hogy elvesztetted az íráskészségedet, akkor viszont érthetetlen, hogy miért találok épp akkora élvezetet a naplód olvasásában most, mint régen. Nyilván bennem van a hiba. Vagy elvesztettem az olvasáskészségem.

    VálaszTörlés