2013. szeptember 11., szerda

24 óra

Szerintem kevés olyan év volt az életemben, amikor ilyen keveset olvastam, mint idén. Egyre inkább úgy alakul, hogy csak este éjszaka tudok olvasni, miközben egyre erősebb az a vágyam, hoyg alhassak. Jó, hát elolvasok 20 oldalt, de ennyi. Semmi éjszakázás.
Még nem tudom, honnan tudnék időt lecsípni az olvasáshoz és nem is nagyon tetszik, hogy ezen gondolkodnom kell.

11 megjegyzés:

  1. nálam a horgolás, majd kötés vette el rengeteg időt, nagyrészt onnan, vagy olvasok, vagy kötök, ez van. és persze nagyon nem örülök neki én se

    VálaszTörlés
  2. Tudom, hogy csalás, de olyan könyvet válassz, aminek jó nagy oldalai vannak. És akkor 20 oldal nem is tűnik olyan kevésnek... :P

    VálaszTörlés
  3. Ne gondolkodj,inkább olvass :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a gondolkodás még megy paraleltevékenységként, bevallom

      Törlés
  4. Részt vettem Kutas Áginál egy közös kötésben, és ott találkoztam egy sporttárssal, aki kötés közben olvas. Azt írta, mióta köt, nem gyözi a könyvtárba járást. Pedig nem sima fordított csak a tudománya.
    Nekem külön megy mindkettő. Együtt nem nagyon. Pedig nagyon jónak tűnik! Nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én munka közben olvasok, na jó, képernyőről, de az megy, viszont nem szépirodalmat,hanem cikkeket, blogokat, az számít?

      Törlés
  5. Nincs szabály. Akár számíthat is!

    VálaszTörlés
  6. És ha novellákat olvasnál? Nekem most ez jó az éppen nemalvós baba mellett - megadja az olvasás az élményt, ami miatt olvas az ember. Mert "rendes" regényre most nem futja - abban a rövid időben, amit ébren (és közbebömbölés nélkül) tudok tölteni, nem jutok el addig, hogy megtanuljam a szereplők nevét, megértsem a szitut, stb - szóval pont az élmény sínyli meg. A (jó) novellánál meg megvan.
    Vagy kisregényt.

    VálaszTörlés