2013. május 26., vasárnap

mások hogyan

Most egy kicsit változik az  életem, talán mégsem kell 44 évesen leírni magam, talán mégis csak lesz belőlem valami, még ha az a valami nem is nagybetűs, csak egy szimpla, de teljes élet, de azért az is valami,  nem?
Na, mindegy is, a lényeg az, hogy a 24 órát mostanában + 20 %-kal megtoldani nem ártana,  még pont a futás hiányzott az életembe, hosszan gondolkodtam, hogy a naponta meglévő 2 órás űrt mégis mi a frásszal töltsem ki. Ha valamit, azt meg csak rendesen, ezért most ebben a témakörben is sokat olvasok, azt vegyük hozzá. Meg azt is, hogy nekem a 2 km lefutása nem 10 perces munka. :)

Közben folyik az élet, az eper a spájzban, a bodzák a kondérban, a férjem dereka meghúzódott, a Zsömle rakoncátlankodik, a munkák várakoznak, a Legkisebb hamarosan átmegy Svájcba egy évre, de előtte még itthon lesz egy hónapot, a Középső (meg az anyai szív) az év első fesztiválján túl, a Legnagyobb varrni akar, az egyik barátnőm  végérvényesen elhagyott, a kisház* teljes tetejét le kell szedetnünk és újra építenünk, én meg azon gondolkodom, hogy ebben a zűrzavarban hogyan lehetne ép ésszel megmaradni.
* nyári konyha, melléképület, ahoyg tetszik

14 megjegyzés:

 1. Szerintem legyen inkább közös diliház, meg utánam az özönvíz, az ép ész már úgyis tökre oldszkúl :/ (ugyanitt fölösleges napi plusz 4-6 órákat átveszek)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. nem akarok oldszkúl lenni, trendi akarok lenni,csak én már voltam félévet diliházban(jó,ez egyszerűsítés, de igaz), szóval, akkor marad az özönvíz, azt hiszem :D

   Törlés
 2. Nem akarok túl okosnak látszani, de ezen problémák mindegyike a "van"-ból adódik: van kisház, csokor tehetséges gyerek, eltenni való gyümölcs, megrendelés...
  Milyen üres lenne ezek nélkül :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hát izé. részben igaz.

   a kisház iszonyat nagy gond most, mert sok pénz kellene hozzá,különben nagy bajok lesznek és most nem túlzok, szóval,jobb lenne, ha nem lenne. merthogy pénz sincs,naná.

   a többi meg igaz, persze!

   Törlés
 3. Addig jó míg zűrzavar van, bizony, igaza van szaberkának :)

  VálaszTörlés
 4. Válaszok
  1. na, dunsztom éppen még van, benne van az eper :D

   Törlés
  2. Igen, halványan próbáltam humoros lenni - csak amennyire egy ilyen poszt után lehet. :-)

   Törlés
  3. amennyire lehetett,sikerült :)

   Törlés
 5. Sehogy:(
  Vagy kocorászással, az kikapcsol egy időre. Legalább akkor legyen jó:) Van, akinek még akkor se... pl. nekem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. csak el kell kezdeni,látod,ah közelebb laknánk...:(

   Törlés
 6. nálam-unk is full káosz-csőd-világvége van. segíteni nem tudok, de szenvedjünk együtt!:)
  ilyenkor talán a cukor-édesség halmok segítenek lelkileg, de a mai eredményem alapján úgy néz ki cukros vagyok...sanszos, hogy a facebookos sütis képeket fogom nyalogatni hátralévő életemben!:)

  VálaszTörlés
 7. Zazi, nekem tökre tetszik, ahogy élsz/ éltek.

  VálaszTörlés