2013. április 29., hétfő

challenge day

Tegnap este meg a patak felé baktattam a csodálatos outfit-emben (kinyúlt póló, térdközépig érő mackónadrág melegítő, felemás zokni, borzolt fej, jelentős túlsúly és mindehhez hófehér futócipő - mit tegyek,ha ez meg nem bír olyan tempóban koszolódni, ahoyg én), este fél 8-kor, mégis ki gondolta volna, hogy a patak előtt kibukkan az erdőből egy fiatal pasi, egy elég szemrevaló fiatal pasi, rövidnadrágban, pólóban és basszus, hát futócipőben, azt hittem, menten elsüllyedek. Most már jó lesz odafigyelni a megjelenésemre, legalább odafelé, mert visszafelé már úgyis oly leharcolt vagyok, hogy azon egy vasalt póló nem segít.  

Szóval, az van, hogy a múlt héten háromszor mentem el futni tötymörögni, nagyon cuki volt olvasni, hogy másnak a gyaloglás is nagyobb tempóval történik, mint nálam a kocogás. Nem baj, nem érdekel, akkor is lefutottam 1,5 km-t a múlt héten, nem árulom el, hogy jött ki a  szám, vicces, na. Viszont igaz. És iszonyat büszke voltam magamra, hogy én vasárnap este még ott futkorászom, nem a távra, nem a tempóra, hanem arra, hogy felkeltem és elindultam és próbáltam tenni valamit magamért. Nagyon tetszett a magmaról elképzelt kép, én, a Hősnő.

Mondjuk, a hősiesség csimborasszója holnap lőn, tekintve,  hoyg reggel kell futni menni, reggel. Nekem. Akinek két intravénás kávé kell a szemnyitáshoz.

12 megjegyzés:

  1. Jaaj, hát én is járok futni... mondjuk nem bukkannak elő jóképű pasik a bokorból, biztos rossz helyen futok :P
    Reggelről tényleg jobb futni, egy évig jártam úgy, amikor még olyan volt a beosztásom, hogy megtehettem - nagyon jó volt. Most este hétkor járunk... és még nem vettem normális futócipőt, pedig nagyon kéne már :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az milyen, hoyg ettől én előbb megijedtem? lehet, hogy mosolyognom kellett volna? na,majd legközelebb..nehogy leszólítsam. életemben nem láttam a faluban, itt kell vele összefutnom? ah...

      futócipő kell a láb miatt,tudod! Kalenji, kezdetnek teljesen jó, 5ezerért adják. később már majd egyre jobb kell.

      Törlés
    2. Ki tudja, még hányan figyelnek a bokorban? :D
      Az ötezres futócipők úgy látszik, nem járnak arra amerre én... 15-ért láttam a legolcsóbbat, annyit még nem akarnék rákölteni, hátha megint megunom.
      Kalenji, köszi az infót, még szétnézek :D

      Törlés
    3. Decathlon :)

      nem a legjobb, kezdőknek való nyilván, igaz, ez az alsó határ, de sokan vettük ezt a típust. 2évagarancia rá, az eladó szerint félévente cseréltessük le újra.sokszor. .)

      Törlés
  2. Olvastam a futós bejegyzéseket, akkor nem írtam. Most muszáj írnom. Gratulálok. A Hősnö gondolatod tartsd meg, ez nagyon fog motiválni. 25 kg túlsúllyal, megnyúlt mackóruhában, szakadt cipőben, pólóban kezdtem tavaly,szigorúan sötétben. Most 20 kg minusszal (talán lassan futja új futócipőre is) futok. A Hősnő gondolat vitt előre.
    Még egyszer gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Anna, ezek a kommentek is visznek előre, odavagyok mindenkiért, aki leírja nekem.köszönöm, nem kicsit!

      Törlés
  3. Bár nem tapasztalatból mondom, de mi van, ha a futás jobban ébreszt majd, mint a kávé? :o)

    Egy "bájos" gondolat a Pinterest-ről, a futással kapcsolatban: "Nem szeretem a futókat. Mindig ők találják meg a hullákat az erdőben. Nem vagyok nyomozó, csak úgy mondom..." :D

    VálaszTörlés
  4. én onnan közelítem meg, hogy ha elfutok a szoborig (Zé szobráig, a patak partján), akkor megjutalmazom magam valami céleszközzel. mittomén. pulzusmérő óra. vagy valami hasonló. nem mondom, hoyg ez az, ami motivál,mert a pulzusmérő óráért én ugyan el nem futok a szoborig, viszont milyen jó lesz, ha egyszercsak már odáig.... és akkor lesz valami jó.:)

    semmi beszélgetés, ne viccelj, levegőt sem, 50 méter után totál szétesik a mozgásom. de ma majd írok róla az új aloldalon :D

    VálaszTörlés
  5. Hős vagy! Mindenki az aki tud futni. Értsd. Felveszi a futócipőt, kimegy a házból és fut. 200 méter menne most nekem, pedig nincs túlsúlyom, de állóképességem se. :( Szóval csak csináld és ne hagyd abba.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És akinek nincs állóképessége, ellenben van túlsúlya? király kombináció ;)

      nem adom fel, igyekszem,igyekszem!

      Törlés
  6. Jó lesz before állapotnak. Nálam Norbi Duci tréning videója a mérce. Ha az se megy egyvégtében akkor már nagyon nagy gáz van. Ha már röhögve megy, jöhet egy következő fokozat. Az már nem a Norbi.

    VálaszTörlés