2013. január 11., péntek

vissszafutok

Közben eszembe jutott, hogy én nagyon megsértődhettem volna a futócipő vásárlásánál, mert bár amikor felhúztam, az igaz, hogy első blikkre én is azt mondtam, miközben néztem (fentről) az alsó végződésem, hogy ez kissé életidegen tőlem és számomra, de azért amikor bemutattam Zének, hogy hogyan fogok én futni és a vizuális ábrázolásra irányuló (mozgó) kísérleteket tettem, akkor iszonyúan nevetett, nem mondom, hoyg fetrengett, de majdnem, és nem átallotta azt mondani, hogy 
mint Mr. Bean az olimpián.

És már majdnem el is felejtettem ezt, de ma meg azt írta a Zsuzsa, hoyg mivé lesz a világ, ha már én is, akit ő anti-futónak gondolt, elkezdek majd futni.

Szeretném felnőtt emberekkel körülvenni magam.

18 megjegyzés:

  1. Köszönöm Zének, hogy megríkatott. Jajj, nagyon röhögtem olvasás közben! :)

    VálaszTörlés
  2. hát most mondd meg, miket meg nem engednek egyesek maguknak!
    :D

    VálaszTörlés
  3. Mi is ott vettük az enyémet, a férjemmel kettesben, mondta is, hogy pattanjak a futógépre, és próbáljam ki, mert ahhoz drága ez a cipő, hogy ne legyen jó később. Mondtam neki, hogy nincs az a pénz, hogy én most itt mindenki előtt - miután idehívtuk a szakértőt, hogy kapcsolja be a gépet, aki nyilván végignézné vesszőfutásom a padon (kezdő vagyok, nem modell alkat), - szóval mondtam, hogy nem fogok a padon futni, majd ha mindenki elmegy, kipróbálom a sorok között. Ő nem mert nevetni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. na, én ezért vettünk mi olcsót, a lelkesedésem ne kerüljön iszonyú sokba,számít ez most. máskor is .:(

      viszont nálunk vihog mindenki,nem tudom,talán nem jól neveltem a férjem... futópadot nem si láttam, de tuti, nem mertem volna rápattanni, megvártam,míg a két sor között nem volt senki,akkor futottam háromlépést, de ez már elég volt neki.

      Törlés
    2. Nálunk még kicsik a gyerekek, úgy néznek rám, mint valami hősre. Egyszer együtt mentünk a Ligetbe, én futottam, ők fáztak, várták, hogy végezzek, a két nagyom meg kiabált nagyon hangosan, hogy hajrá, anya!!! Mindenki engem nézett... :-)))) Jó volt nagyon. Büszkék voltak. Később már ők is nevetni fognak, lehet.

      Törlés
  4. Futni jó! Én se profi vagyok, hanem "amateur", a szó eredeti értelmében! Persze az benne a legjobb, mikor abbahagyom, de ha nem mehetek, hiányzik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. figyu, nekem nagyon jelentős a túlsúlyom, de vékony koromban sem tudtam futni 20 métert sem, nem is tudom,mit akarok.
      ha azt megérem, hogy hiányozni fog, szólok neked,ígérem!


      (most kiderül,hogy MINDENKI fut...)

      Törlés
    2. Én se tudtam sose, erre két éve futok több-kevesebbet, tavaly viszonylag sokat és már nagyon várom, hogy jó idő legyen. És nem kicsit inspirál benne Erika. :)

      Törlés
    3. hát látod, hol kell megtudnod! :)

      Törlés
  5. Mindig imádom olvasni, amit írsz. Ennyi. :-)

    VálaszTörlés
  6. ez valami nagyon jónak a kezdete... tudom, mert pont így kezdtem :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nagyon legyen igazad, azt kívánom, én ugyanis nemhogy utáltam egész életemben futni, hanem nem is tudtam tán 20 métert sem lefutni... csak mondom.

      Törlés
  7. Ne is törődj a kacagó kibicekkel, Te csak fuss (Forest) Zazi, fuss! :o)

    VálaszTörlés
  8. Akkor lehet, hogy én is elkezdhetném...Több, mint 30 kg súlyfelesleggel...

    VálaszTörlés