2012. november 12., hétfő

zöngeség

Na, azt még mondom a tegnapi nappal kapcsolatban, hogy megegyeztünk, hogy átnyergelünk a palacsintasütésre, én vállalok lekvárfőzést, meg ilyesmiket, mert hogy designvásár ide vagy oda, itt is veszettül fogy a sonkás kenyér, a fagyi és a bonbon, arra mérget lehet venni. Ja, meg a leves is.
Nincs ezzel nagy baj, csak elgondolkodtató, nem lenne-e kényelmesebb módja is a pénzszerzésnek (alapanyagokról nem is szólva), mondom ezt úgy, hoyg nem volt rossz a wamp, tehát nem a szőlő a savanyú. :)

5 megjegyzés:

  1. Szia Rita, ott jártam nálad, de mire átverekedtem magam a tömegen végigfogdostam a gyönyörű táskákat már nem volt erőm odaszólni és magyarázkodni hogy honnan is nemismerjük egymást.. szóval csak annyi, hogy innen üzenem, hogy csodaszép volt élőben is minden és még jelentkezem.. :))

    VálaszTörlés
  2. hát de milyen kár! irgalmatlan sokan voltak, irgalmatlan kicsi helyen voltunk, szóval,értem,miről beszélsz. :(

    VálaszTörlés
  3. Nekem sikerült elverekednem magam hozzád :) A táskák élőben még sokkal szebbek voltak.. De hogy miként bírtad ki azt a hőséget és azt a tömeget. Hát CSODÁLLAK. Nekem elég volt kb. 10 perc és vinnyogva menekültem ki :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát, én azért szoktatva vagyok,meg ez nekem munka, ugyebár:), harmadszor ilyen szépeket mondtak nekem az emberek, így azért könnyebb. de délutánra azért elegem szokott lenni, bevallom őszintén, 4 körül mennék haza, de szerencsére nem történik ez meg soha, hiszen akkor még jönnek a vásárlók.

      az aloe pedig fantasztikus! köszönöm megintcsak:D

      Törlés
    2. Nagyon szívesen, ha már nem tudtam meglepiként elküldeni, hát adtam személyesen :)

      Törlés