2012. november 13., kedd

futtatás

November-december tájékán borzalmas unalmassá válik a blogom, legfeljebb arról tudnék írni, hoyg mennyire nehéz a beszerzés, hogy a spanyolok lusták és lassúak,a  törökök meg éppen nem, hogy mi van, ha befuccsol az egyik forrás, hogy mennyire nehéz időnként fémkütyüt venni, meg ilyeneket. De azért majd lesznek meglepetések is, kettő biztosan, csak ki kell böjtölni.
Persze, írhatnék még a házban eluralkodásra váró koszról és rendetlenségről, porcicák és pókhálók, ez címnek is jó lehetne, P &P, később majd felhasználom. Vagy arról, hogy mennyire nem jól osztom be az időt? Vagy hogy mennyire nem látom át a megrendeléseket? Kellene nekem valami táblázat, de igazi ám, rendes, olyan, ami hónapokra előre meg van szerkesztve, már csak be kelljen írnom az adatokat. Azt hiszem, ott bukik meg a dolog, hoyg egy-egy hónap végén újat kellene csinálni, szimplán átmásolni a rubrikák neveit és kész.
Esetleg írhatnék másról is.

11 megjegyzés:

 1. Szétszórt kis életkémet az Outlook tette elviselhetővé. Három dolgot kellett szem előtt tartanom: előbb nézzem meg és csak utána vállaljak be bármit, ha elvállaltam bármit RÖGTÖN írjam be és ami aznapra volt rendelve az SZENT és SÉRTHETETLEN. Nincs eltolás, nincs kedvem, stb. Még a színek iránti vágyamat is kiélhettem, piros a család, zöld az ügyfelek... Szóval csak ajánlani tudom :)

  VálaszTörlés
 2. nekem nincs outlook-om, a céges laptopomon volt, az figyelmeztetett még a sz.napokra is :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. VAN MÁSIK! :D A Gmail-nek is van naptár funkciója. A névnapokat alapból mutatja. Tud e-mailt küldeni, vagy felugró ablakot a beírt eseményről. És színes. És mivel internet alapú mindenhonnan elérhető...

   Törlés
  2. nem is a naptár, hanem az az izé, felugró ablak, az izgat engem

   Törlés
 3. Hát az idén,
  már elmaradnak a porcicák
  papírhalmok
  csomagok helyett
  példás rend fogja várni
  az ünnepet
  vége a nyüzsinek
  játszóháznak
  bögrés ajándékozásnak
  karácsony előtti tébolynak

  nem is tudom
  semmi rajzverseny
  ajándék
  játék
  csupán nyuggerség
  sika-mika
  hihetetlen
  de így lesz
  először most
  nem koszos küszöbbel
  várom a karácsonyt
  elfogyott belőlem
  a munka mákony...

  VálaszTörlés
 4. Jé! Naptár funkció!
  Hurrá, megtaláltam!
  Köszi

  VálaszTörlés
 5. Tudod, ha nyáron eljöttél volna, megmutattam volna a táblázatomat, ami nagyon pöpec, és mondjuk egy csöpp cizella azért elférne rajta, de azért már sokkal-sokkal átláthatóbb, mint korábban volt. Ha eljöttél volna nyáron, kiülhettünk volna a cseresznyefa alá, ahol a kánikula is viselhetőbb volt. Ha túl leszünk a decemberen, és úgy döntesz, hogy eljössz, egy cizellált táblázatot mutatok, és amúgy sem tudnánk még a cseribogyó fa alatt ülni, mert áprilisig hideg van, de akkor meg már tán nem is lakunk itt. Szóval mesélhetnénk egymásnak ezt-azt-amazt... :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a január a restanciák hónapja lesz, Mici. nehogy veled kezdjem!

   Törlés
 6. Pormacskákat szívesen küldök, ha elfogynának...
  Viszont most látom,hogy Gavalda könyvet olvastál.Az nagy kedvencem az Együtt lehetnénk tőle.Olvasd el,ha nem olvastad!

  VálaszTörlés