2012. november 28., szerda

falusi addiktológia

Amikor ma reggelre Zsömi két nagy kupacot tett a bejárati ajtó elé (természetesen belülről), melyekkel kapcsolatban csak az volt a kérdéses, hoyg melyik testnyíláson keresztül kerülhettek napvilágra, a tartalma nem, az ugyanis egyértelműen textildarabokból állt, Zsömi ugyanis imádja a textileket, az illatukat, a textúrájukat, az ízüket, mindent, ez afféle fetisizmus táskakészítő gazdákkal rendelkező kutyák esetén, na, szóval, akkor azt mondta Zacher Gábor Zé, hoyg vége, Zsöminek le kell jönnie a szerről.
Így most nem közelíthet az asztalom felé.

8 megjegyzés:

  1. Textilelvonóóóóó :D
    Anoním Textilevők Klubja is lesz? Habár az anonimitás már elkésett...

    VálaszTörlés
  2. Teljesen természetes, hogy szereti a textilt! Elvégre a te kutyád?! Varrni nem tud szegény, hát megeszi! :-)))

    VálaszTörlés
  3. Az én zsömleszínűm (azaz retriverem) egy komplett férfi frottírköntöst fogyasztott el hetek, hónapok hosszú sora alatt...
    Ugyanis kölyökkorában a fekhelye alá(!) édesapám egy elnyűtt (ronda türkizzöld) köntöse volt leterítve...És a drágám szépen módszeresen elfogyasztotta... (Időnként harizott belőle vagy nemtom... de több hét eltelte után csak egy fél köntösujj maradt...)
    Az állatorvosnő pedig azt hitte viccelünk, amikor elmeséltük neki ezt a sztorit...:)))

    De van remény Zsöminek, mert a miénk 13 és fél éves és bizton állíthatjuk: "lejött a szerről"...!!!

    VálaszTörlés
  4. Ó jaj ezek az ebek! Az enyém nejlon zacskókat zabált fel rettenetes sebességgel kölyök korában. Először azt reméltem egyenesen zacskóba fog tojni, de ne végül nagy nehezen csak leszokott róla.

    VálaszTörlés
  5. hát, írtam én már a 4 rongyszőnyegről,melyek napról napra rövidültek, ugye :)


    a nejlonzacskó még veszélyesebb! én tartok ettől,mert azért egy hosszú szövetszál a bélrendszerbe egyszerűen nem való, de most jött el a tettek ideje. mától kezeljük a (plüss)kutyát.

    VálaszTörlés
  6. Nekem is volt egy Zsömi nevű kutyám. :)

    VálaszTörlés