2012. szeptember 27., csütörtök

Tendencia

Na, van itt fejlődés, hogyne lenne, ma például örömmel konstatáltam, hogy a mozgólépcsőn illedelmesen a jobb oldalon álltak az emberek, hárman siettek felfelé, senki nem morgott, nem nézett szúrósan (ezt inkább csak képzelem, látni nem láttam nyilvánvalóan), ők meg csak mentek akadálytalanul, egy kicsit morcog az ember, de megéri.
Ezen túlmenően sikerült 5 darab vízhólyagot növesztenem a lábamra a vajpuha Tamaris cipőmmel, a csúcs eddig 4 volt, a mai, méretükből adódóan, beillene 7-nek is, de maradjunk a  számszerű tényeknél. Pedig már úgy megörültem, hoyg mégiscsak van nekem is cipőm, mint minden más embernek.

6 megjegyzés:

  1. No, látod milyen hatása van egy-egy bejegyzésednek?! :D

    Vízhólyagoknak fehér cérna!

    VálaszTörlés
  2. öööö.... fehér cérna? az valami babona?

    egyébként pedig: :DD

    VálaszTörlés
  3. Nem babona, a legjobb megoldás a vízhólyagokra. De, tényleg!
    Egy párcentis fehér pamut cérnát fertőtlenített varrótűvel (gázlángon pl.)húzz át a vízhólyagon, óvatosan, hogy csak a hólyagba bökj. Úgy vágdd le a cérnát, hogy mindkét oldalon maradjon úgy 2 cm. Hagyd benne nyugodtan 1-2 napig, amig teljesen kiszárad a dolog. Ez szépen kivezeti belőle a termelődő folyadékot, és nagyon hamar meggyógyul.
    Sokszor kipróbált szuper módszer.

    VálaszTörlés
  4. Akkor ezek után jöhetne egy kicsit nagyobb falat, amiről írsz, mondjuk az ország rendbetétele. Hátha az is ilyen gyorsan megoldódna.
    A cérna tényleg használ, mi is alkalmazzuk. Bár ha ilyen sok hólyagról van szó, elég vicces leszel ennyi cérnával a lábadon... :-)))

    VálaszTörlés
  5. Csak bíztatni tudlak, hogy nekem életemben először a most vásárolt vajpuha Caprice szandál nem törte fel a lábamat. Az összes többi méregdrága/vajpuha extra márkás is. :)

    VálaszTörlés
  6. Nyáron egy foltvarrós táborban varrtam át először a vízhólyagomat. Olyan abszurdnak éreztem, de ha már varrunk... Egyébként tényleg hasznos volt!

    VálaszTörlés