2012. szeptember 13., csütörtök

lázadás a bounty-n

Nem fogok címeket írni a bejegyzésekhez, nem és nem. Az más történet, ha beugrik egy frappáns, jópofa cím, de hogy azon törjem a fejem, hogy figyelemfelkeltő frappáns és jópofa legyen, na, azt nem.
Különben a címkékről is egyre jobban leszokom.

7 megjegyzés:

 1. Már én is lzadoztam ezen :)) a címkéket meg mostanában szeretném rendbetenni, mert eddig összevissza hasznaltuk csak.

  (néha elgondolkodom, kinek is jó, hogy mindezt leírtam :))

  VálaszTörlés
 2. de hogyan teszed rendbe? hogyan lehet? nekem nem címkefehőm van, hanem valami iszonyat nagy viharom. hurrikánom. tájfunom. vízözönöm.

  VálaszTörlés
 3. Hát úgy, h kb átnéztem, mi van, átgondoltam, milyen jellegűekre an igazán szükség, és írtam egy listát kockás papírra. Aztán elkezdtem elölről átnézni a posztjaimat (igen :D), és átírni, vagy egyáltalán írni oda, ahol még nem volt. 2009-nél járok, azt hiszem, ezzel mindent elmondtam (még nyár elején kezdtem)

  VálaszTörlés
 4. Azok a címek mondjuk elég jók voltak, amik a bejegyzés első két-három szavából álltak - vagy hogy mondják ezt normálisan, de szeritem tudod, mire gondolok. Nem a figyelemfelkeltés miatt, hanem hogy a hosszú bloglistákban ne csak annyi álljon, hogy "Zazálea 2 órája" :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. hű, ez áll a listában? roppant izgalmas lehet. :(

   Törlés
 5. Akkor ez most a levegőben van....mert én is címkékkel, címekkel küzdök, átírnám, átrendezném a címkéket, de ójajjj, mikor is álljak neki.......3 év címkéit átnézni, a felhőt kifacsarni.... :o)

  VálaszTörlés
 6. KÉPTELEN vagyok ilyen fokú rendszerezésre, az a baj. a vágy bennem él, csak....elnyomom.
  NH-né, ha benne vagy már, nem akarod az enyém is? különben is,külső szem tisztábban lát :D

  Virág: ahogy mondod! :D

  VálaszTörlés