2012. szeptember 17., hétfő

Felvezetés

Pár hónapja (az nem lehet, hogy éve, ugye, nem) valaki felvetette (de ki??), hogy lehetne a blogra olyan gombot rakni, hogy adomány vagy valami hasonló, tegyük fel, hogy valakinek tetszik az adott bejegyzés és úgy gondolja, hoyg támogatja a bloggert 200 forinttal, vagy valami hasonló volt, fogalmam sincs, hoyg ez lehetséges? törvényes? legális? megtette valaki? (hizlal?) vagy mi van ezzel, de az biztos, hogy én most szívesen idebiggyesztenék egy ilyet gombot, mert mondjuk, ha a mozgólépcsős posztra érkezett like-ok darabja csak 100 forintot érne, már milyen hawaii lenne. 
Én cserébe megígérném, hogy mindennap írok, méghozzá frappánsat, érdekeset (what's more: érdekfeszítőt), jópofát vagy éppen humorosat, mondjuk, reggel megkérdezném, hogy ma mi legyen? legyen aktuálpolitika? milyen lábbal keltetek? ha kedd, akkor Belgium humor? bértollnok lennék, na, nem szégyen az. Igazán nem lennék hálátlan, kiszolgálnám az olvasókat, ki én.

Addig is, míg ez ilyen nyitott marad, mondom, hoyg felszámoljuk a sosemvolt nagypolgári életünk egyes darabjait, melyek már azzal meglepetést okoztak számunkra, hogy vannak.

5 megjegyzés:

  1. Az biztos, hogy kell hozzá PayPal. Olyanod van? Erika

    VálaszTörlés
  2. Itt nagyon szépen leírja Via, hohy hogyan is működik.
    http://www.urban-eve.hu/2011/06/08/bloggerek-blogolvasok-figyelmebe-flattr/

    VálaszTörlés
  3. Néhány blogon láttam, de ne kérdezd hol.... :O

    VálaszTörlés
  4. szerintem ez nálunk egyszerűen nem működne.
    :(

    VálaszTörlés