2012. június 18., hétfő

Nekem celeb

Ezzel a címmel interjúsorozat indul, amelyben azokat az embereket szeretném megszólaltatni, akik valamiért izgalmasak a számomra, még csak nem is feltétlenül alkotók, legalábbis nem  mindegyik, valamiért mégis nyomon követem a blogjukat, számon tartom, nagyra tartom őket. Nem mondom, érdekes lenne a címben rejlő eszperente lehetőséget kiaknázni (s lenne kedvem, meglep?), de nem teszem, nem ez a lényeg, ez csak egy szójáték.
Terveim szerint 2-3 hetente kerülne sor az interjúra, egyelőre nem nevezek ki napot, de mindenképpen törekszem az azonos időben való jelentkezésre, érdekes ember van, kedv is van, már csak az időt kell megoldani, de az is meglesz. 
Szeretném azt hinni, hogy  lehetnek azok is érdekesek, akikkel nem találkozunk a lapok címlapján, bár azt sem gondolom, hogy ez kizáró ok lenne.
Mit gondoltok?

Több, mint másfél évvel ezelőtt szerettem volna elindítani a fent jelzett interjúsorozatot Nekem celeb! címmel, szépen beharangoztam, hogy  aztán szépen elmaradjon egyetlen megjelent interjú nélkül. Volt rá indokom, hogyne lett volna, az mindig van, időhiány, érthető is, elfogadható is, hogyne. Nos, idő most sincs több, sőt, mintha még jobban zsugorodott volna az univerzum, ám ennek ellenére vagy éppen hoyg ezért mégis elkezdődik a sorozat, bár azt, hoyg valóban sorozat lesz, csak remélni tudom.
Ami biztos, az az, hogy a hét (leg)végén tényleg elkezdődik, maradjon rejtély, hogy ki lesz az első alany, már nem kell sokat aludni. Az eredeti koncepcióhoz képest nem lesz nagy változás, egyetlen dolog változik, mégpedig az, hoyg mégiscsak lesz benne komment által megnyerhető ajándék, de mind szorosan kapcsolódni fog az interjúalany tevékenységéhez.

Remélem, izgultok annyira, mint jómagam.:)

14 megjegyzés: