2012. június 6., szerda

Gasztrosokk

Mielőtt bárki azt gondolja, hogy én vagyok az éjszaka császára konyha királynője csak azért, mert szeretek főzni és befőzni, elmondom*, hogy ma például annyira elcsúsztunk az idővel, vagyis, hogy én elcsúsztam, hogy az ebéd tejberizs lett, másnak csak vacsora és esetleg, nálunk ma főidőben műsorszám, de ez semmi, mert kifogyott a kakaóporunk is, valami fahéj volt, de az is kevés, és akkor a hűtőben talált, bontott lekvárral ettük meg, sőt, nem átallottuk élvezni is, fú, de finom volt.
Szeretném, ha szívetekhez kapnátok.


*van egy másik ok is, de az nem publikus, mert csak nem szépen tudnám elmondani, azt meg ugye nem lehet, egy nap - egy sok éppen elég

10 megjegyzés:

  1. Ugyanígy vagyok én is. Telik az idő mással, hű, már nagyon éhes vagyok, előfordul, hogy egy szendvics az ebédem. Máskor meg órákat pancsolok a konyhában.

    VálaszTörlés
  2. jaj, most nem egyet érteni kell,hanem szörnyülködni, hogy ejnye, és sosem gondoltam volna, és fúj és na,szép! :))))
    mert a szívedhez nem kaptál,azt már látom:(

    VálaszTörlés
  3. Na jó, te akartad! Szóval ejnye, meg fúúújjj, meg szörnyűűű, ilyet nem is látott még a világ, rólad ilyet nem is gondoltam volna.
    Amúgy meg ez teljesen természetes, én is csinálok ilyet meg más is és nem szégyellni való! Én képes vagyok a maradék kihűlt tejbegrízt is megenni lekvárral!

    VálaszTörlés
  4. Nnno, a szívemhez kaptam! És hamár'.....Veled együtt restelkedem, mert én is azt csináltam. Igaz volt hozzá nyuszis kakaóm. :)

    VálaszTörlés
  5. áh, az semmi, én bármit meg tudok enni hidegen. meg lekvárral is bármit. :)))

    ah, viszont nálunk nincs nyuszis kakaó, csak igazi holland kakópor,tudo,mi sznobok is vagyunk, hahahhah:)))

    VálaszTörlés
  6. ejnye, és sosem gondoltam volna, és fúj és na,szép! :))))

    amúgy rendszeres ebéd nálunk a melegszencsó, omlett és virsli. persze nem együtt, hanem külön-külön. (mellesleg a gyerekem direkt várja az ilyen ebédeket...)

    VálaszTörlés
  7. Na, hát szép mondhatom!Most aztán annyira mégsincsen lelkiismeretfurdalásom-dehogynincsen!!!!!Hát Te is tudsz ilyet? A szívemhez kaptam, de azért,mert nálunk még tejberizs sem volt.:)))))))Na!: ez múljad felül!:))))))

    VálaszTörlés
  8. Mivel egész délelőtt a neten lógtál (tanúsíthatom), így gondoltam, hogy nem lesz ebéd. Szép dolog, mondhatom! Így gondoltad ? :))))

    VálaszTörlés
  9. na, az úgy van, hogy a FB folyamatosan be van kapcsolva, mert a legkisebb messzi van, ugye és totál kiszámíthatatlan, mikor van ideje, így állandó készenlétben vagyunk.

    ésmilyne jól tesszük,ma is megosztott velünk apró infókat:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én csak azért kaptam a szívemhez, hogy milyen rég ettem tejberizst!

      Törlés