2011. október 24., hétfő

Azért azt szeretném hozzátenni,

hogy van nekem egy ilyen kipusztíthatatlan magyarázkodhatnékom, hogy szeretném, ha értenék az emberek, hogy mit miért, például amikor egyszer már nagyon fájt a csini cipőben a lábam, de még előttünk állt egy bevásárlás, akkor a jóember nyomására átcseréltem valami kényelmes, ám oda nem illőre (mert ezt azért beraktuk a kocsiba, sosem tudni vagy éppen mindig is*), s akkor én annyira kínban voltam, hogy szerettem volna egyesével odafutni az emberekhez, hoyg én tudom, hogy a cipőm nem megy a ruhámhoz, nagyon is jól tudom, csak éppen nagyon fáj a lábam, de én ilyet sosem, most is csak a muszáj miatt, nagyon jó bevásárlás volt, semmire nem tudtam figyelni, csak arra a hülye cipőre.

És akkor így vagyok én a levelekkel is.

*mindig fáj a lábam, minden cipőben, csak a rondákban nem

10 megjegyzés:

  1. 1. A kutya sem nézi a cipődet.
    2. Ha mégis, ad-e helyette másik kényelmeset?
    Akkor meg minek kéne magyarázkodni. Én pénteken (miután hazahúztam átöltözni, mert elfelejtettem a zünneplőt) simán visszabattyogtam a sportcipőben(bordó), mert csak abban tudok kényelmesen (na jó, ez túlzás) állni, menni. Na, és?

    VálaszTörlés
  2. Hát én ezen olyan jót röhögtem:)))

    VálaszTörlés
  3. hát Eta, erre a szintre én sosem jutok el, attól tartok

    Edina: utólag már én is! :o)

    VálaszTörlés
  4. Ez vicces, de azt hiszem törvényszerű :).
    Mert ha csak elszaladsz egy tejért a közeli kisboltba, és egyébként is kocsival, az otthoni, csak picit foltos meg kb. '76-os évjáratú melegítődben, nna, akkor fogsz összefutni azzal az egyetlen emberrel aki előtt ezt szégyelled :D :D!

    VálaszTörlés
  5. én ezt annyira átéreztem...:)
    és meg is értettem, én is sokszor így:)
    és néha még utólag sem vicces:)))

    VálaszTörlés
  6. :-) Csak mosolyogtam egy jót ma reggel , pedig nem így indult a napom. Megértelek. Városban dolgozunk (városiak voltunk) de falun élünk (szerencsére) otthon nem zavar miben ugrom el a boltba (mindenki ÚGY ugrik) de a városban ez más. Nem jobb, csak más. Pár napja emberemért be kellett mennem este. Úgy ahogy voltam...khm...autóba ültem. Közben kiderült, hogy be kell ugranunk a kék csíkos boltba. este volt, sötét de azért izgultam. Reméltem, hogy nem találkozunk ismerőssel. Férjem munkából elegantosan és melegítő, gumicsizma.. Van ilyen.

    VálaszTörlés
  7. Én mivel kitartott nő vagyok, mindig melegítőben teszem a dolgom itthon. Minap csomagot hozott egy jóember és többször is nyomatékosan rákérdezett, hogy én vagyok X.Y. és itt lakom és enyém a csomag?Biztosan a házvezetőnőnek nézett!

    VálaszTörlés
  8. Ez a csomagos eset is nagyon jó, tőlem meg azt szokták megkérdezni, hogy itthon vannak-e a szüleim...36 éves vagyok és 7 gyerkőcke anyukája... és a dolgon nem segít egy szimpla átöltözés...:-)))
    Anita

    VálaszTörlés
  9. Még időszámításom előtt jött két pasi, valami ablakszigetelés vagy efféle ügyben. Én kisgyerek mellett valami foltos pólóban, melegítőben nyitottam ajtót, és élből közöltem, hogy nem kérünk a szolgáltatásból. Az egyik pasi végigmért, majd megjegyezte, "Nem is feltételeztem." Akkor bosszantott, ma már jót mulatnék rajta. Amikoraz sem volt mindegy, hányszor emelem fel a mancsom a fejem fölé, hozzászoktam, hogy inkább minden nap kimosom a pizsim, csak hogy megspórolhassak egy öltözködést. Azóta baromira nem izgat, hogy kinek mi a véleménye a küllememről. ( A szteroidos felfújt képemről már ne is beszéljünk!)

    VálaszTörlés