2011. szeptember 6., kedd

Inkább mégse

m közlöm a saga következő fejezetét, s innen akkor kétfelé kanyarodhat az út, az egyik, hogy websorozatot írok belőle, nem félvén, hogy egyszercsak megszakad a lánc, s nem lesz miről írnom, ez fel sem merül bennem az előzmények (19 év)  ismeretében; a másik, hoyg nem írok sorozatot, hanem egyszer majd az elmegyógyintézet falai között integetek, mivel azonban esetemben ez kevésbé lenne meglepő, s mert oly frappáns csavarokat hosszas töprengés után sem tudnék majd felmutatni, mint amilyeneket a saga főszereplője a kisujjából ránt elő, nem lenne érdeklődő, így maradok az első megoldásnál.
Azonban fizetős lesz, mert valami jó nekem is kell.

7 megjegyzés:

  1. Erről nekem a Júlia néni és a tollnok jut eszembe. Hogy az milyen őrült saga volt! :-D

    VálaszTörlés
  2. Megvárom, amíg kiadod kötve-fűzve papíralapon, mégiscsak az lenne az igazi, fotókkal, rajzokkal, és olyan sztorikkal, mint a Brunella Gasperini könyvek :))

    VálaszTörlés
  3. florentine:én azt nem ismerem:o(((

    cinkepiri: én mármost inkább mégsem akarok gyereket, azt hiszem :o)

    Ginám: könyvet, persze! :o)))
    olyat,mint BG,úgysem tudnék:o)

    VálaszTörlés
  4. én is megvenném a könyvet, szerintem simán lehetne BG, az alvóállat a bizonyíték :). Meg persze esz a kíváncsiság. Kitartás azért, talán pont az a baj, hogy túl rugalmasak vagytok (voltatok) és mindenre rábólintotok.

    (kár, hogy nincs kontrollcsoport az ilyen esetekre, az én szüleim tuti azt mondták volna, hogy édes lányom egy szemesztert márpedig maradsz, aztán újra tárgyalunk, de persze ki tudja, hogy ez a fajta hozzáállás épített-e vagy rombolt rajtam)

    VálaszTörlés