2011. szeptember 2., péntek

El ne felejt

sem, hogy A kis kavics című könyvnek már most, az év derekán megítélem 2011 Legrosszabb Könyvélménye címet. Lovas Ildikónak a Csáth Gézás könyvét én kedveltem, de ezzel meglehetősen magamra maradtam, viszont ennek köszönhető, hogy bizalmat szavaztam ezen könyvének is. Ennek pedig az köszönhető, hoyg a következőnek nem fogok, bár ki tudja. Én bírom, ha egy könyv nem szól semmiről, mert ha ezt megkapargatjuk, mindig kiderül, hogy a semmi, az a minden apróban, de ez azért ettől távol áll. Ne kérdezzétek, miről szól, az én érdeklődésem mindenesetre Leni Riefenstahl keltette fel, s gondoltam én, hoyg két szálon fut majd a történet, hasonlatosképpen a Spanyol menyasszonyhoz, de azt, hogy sehová nem fut ki a történet, hogy érdektelen és unalmas, azt nem gondoltam. Le kellett pontozzam, sajnos.

5 megjegyzés:

  1. Én ezzel a könyvvel úgy voltam: a fele tájékán visszavittem a könyvtárba. Már egy mondatért is érdemes végigolvasni valamit, de tudtam ebben én nem fogom megtalálni a magam mondatát:(

    VálaszTörlés
  2. Szeretem a könyvajánlóidat... :o) Bevallom szoktam mazsolázni nálad a bal szélről, hogy mit is hozzak ki a könyvtárból! Köszönet!

    VálaszTörlés
  3. Szó szerint ezt szerettem volna én is írni, Abile! Köszönöm én is az ajánlókat, Zazálea!:)

    VálaszTörlés
  4. "Én bírom, ha egy könyv nem szól semmiről, mert ha ezt megkapargatjuk, mindig kiderül, hogy a semmi, az a minden apróban"

    zseniális mondat...percek óta ezt olvasgatom!
    és nálad már nem ez az első:)

    te nem szoktál írni? kellene:)

    VálaszTörlés
  5. na, mondom én, ugye, Anna? (a hiba nem bennem, ez jó :o) )

    hát,lányok,mások meg nyafognak, hogy nem vagyok konkrét, de az meg minek, nem igaz? konkrétnak ott a könyv, hehehe:o)


    Lillácska: nos, az írás... az szerelem. egyszer majd írok egy könyvet.
    (remélem)

    VálaszTörlés