2011. július 6., szerda

A koncertől pedig

még annyit, hogy az egyik ok, amiért jobban szeretem az élőzenét a CD-nél, az éppen az  időnként előforduló esetlegesség, a CD-n minden tökéletes és steril, nem fordulhat elő, hogy eleinte nincs elég hang a  hegedűn, hogy a Kiss Tibi elfelejti a szöveg harmadik sorát, hogy a két mikrofon már-már veszélyesen összegabalyodik, s hogy mindez a fellépők professzionizmusa következtében belesimul az előadásba, s hogy ennek ott helye van.
Egyébként pedig mondtam a sofőrömnek, hogy meg kell vegyük a CD-t mégis, mert a fiúk egy része rettenetesen sovány volt, rettenetesen, támogatni kell a szegény művészeket. Mégpedig a szegény művészembernek kell támogatnia.
És hoyg tanulságot is levonjak, azt még elmondom, hogy nem szabad a második sorba ülni, mert bár kitűnően hallottunk és láttunk' mindent, a második vodka-narancsom erősen hiányoltam, nem célszerű ennyire elől ülni. A tapasztaltak a hátsó sorokba ültek, ahol ugyanezt az élményt (a helyzetfelismerésükből fakadóan) a menetközbeni sörrel toldhatták meg.

' hogy néhány fiú rettenetesen sovány például

4 megjegyzés:

  1. Mire kitudtam, hogy hol ültök, már késő volt szólni. De lesz jövőre is! :-)

    VálaszTörlés
  2. amiért még jobb az élőzene a CD-nél, hogy ott a Kollár-Klemencz egyszer csak (hogy bánatában-e vagy örömében mindegy is) olyat énekelhet, hogy a teremben a szó bennakad...

    VálaszTörlés
  3. Pont így gondolom én is, csak nem vodka-naranccsal, hanem gin-tonikkal!!

    VálaszTörlés
  4. az már csak részletkérdés, kinek-kinek, tudod! :o)))

    aarkus:jövőre veletek ugyanitt :o)

    VálaszTörlés