2011. június 6., hétfő

A cipő mint origó

Könyvtárba nem tudtam menni, mert feldühödtem és elfáradtam a több cipőbolt kitartó és szerintem türelmes látogatása során, nem, nincs cipő, s mivel ebbéli felajzott állapotomban" mégsem mehettem a könyvtárba (lásd alább), nem lett könyvem, ezért vennem kellett, így viszont most már ne is legyen cipő, mert pénz sincs.

" a kísérőszemélyzetnek lett, három pár is, ez sem javított rajtam, azt hiszem

15 megjegyzés:

  1. ez mindig így van: aki kísér, az talál, de akinek kéne... legközelebb kísérj el valakit! :)

    VálaszTörlés
  2. Ha az ember úgy indul el ruhát/cipőt venni, hogy tudja, milyet szeretne, sosem kap olyat, ezt már mi is megállapítottuk:) Horror.

    VálaszTörlés
  3. A cipőfront katasztrófa. Már csak egy bolt van általában, ahova bemegyek, ha ott nincs, inkább nem is megyek tovább, belátom, hogy nincs cipő...

    VálaszTörlés
  4. És milyen cipőt kerestél? Mert én, így nyár elején szuper csizmákat szoktam találni :)))

    VálaszTörlés
  5. Érettségi előtt jóanyám háromszor adott cipőre pénzt, előszőr és másodszor is egy kazal könyvet vittem haza cipő helyett. Harmadszorra elkísért, hogy cipőm is legyen.

    VálaszTörlés
  6. Fraces Mayes új könyvét pl.!

    én valami nyárira gondoltam, hogy nem lapos, de nem is tűsarok, hogy nem gladiátoros, de nem is saru, lehetett volna papucs, szandi, bármi, de nem , semmi, nyáron csak itthon leszek, az lesz a vége!


    a könyv meg, ugye...jó.

    VálaszTörlés
  7. A könyv nagyon jó :), nem egy Ugron Zsolna (fúj de rossz vagyok!). Képzeld, ma cipőt vettem. Nem terveztem, nem is nekem kellett, hanem az egyik darab gyerekemnek. Na most neki nem lett, pedig a cél ez volt, én pedig egy pillanat alatt szerettem bele abba, amit a szemem sarkából megláttam az x-edik boltból kikanyarodva. Az ára! 2990.-ft (tizensokról leértékelve!!) ami azért elképesztő, mert anyag is van benne, jól is van összerakva, egyszerűen nem találom az okát. Talán azért, mert fehér? Nemtom. De lett belőle fekete is... Mintha rám öntötték volna és még kényelmes is, pedig kora este történt ez a kis szerelem. No persze nem akarok felvágni, hogy bibííí, meg nekem lett, mert az az igazság, hogy ez olyan mint a bárányhimlő. Csak egyszer történik veled ilyen az életben. Pont jókor voltam jó helyen. Azt már csak suttogva árulom el, hogy pici szívecske gomb is van rajta :). Szeretem.

    VálaszTörlés
  8. FM mindig remek!
    hát, hoyg cipőd van, mit is mondjak, örülök! :o)

    VálaszTörlés
  9. én se azéé írok, hogy bezzeg Debrecenben... van itt egy CSÓRA nevezetű "üzlethálózat"... a neve azonban csak az árszínvonalát predesztinálja... van használt cipőjük is, de a készlet túlnyomó része úri nyugatiak előző szezonból maradt "vacakjai"... évek óta csak innen van cipőnk... igaz, hogy akkor veszek szandált amikor "lelek", nem amikor éppen szükség van rá... viszont marad egy kevés könyvre is :-)

    VálaszTörlés
  10. Nyugtasson a tudat hogy nekem, mint könyvtárosnak sem mindig van cipőm. Vagy ha van, hát nyom. Esetleg lyukas a talpa. Szentendrén sok a macskakő, csoszogni kénytelen a nagyvárosi sima aszfalthoz szokott budai úrilány... De könyv legalább mindig akad, ezért jó könyvtárosnak lenni :)

    VálaszTörlés
  11. Utoljára négy éve vettem cipőt magamnak./gyereknek muszáj volt.../




    Könyvet se, sajnos. Nagyon szeretek olvasni pedig.

    Így jártam.

    VálaszTörlés
  12. Egyébként macerás cipővevő volnék.

    Ugyancsak macerás a melltartó-választásom. Megérne egy misét!

    VálaszTörlés
  13. cipőt én sem, mást sem, könyvet igen...
    és nekem mindent nehéz, csak most ez lett volna aktuális. lett volna.

    VálaszTörlés
  14. Engem kiútálnak ilyen vásárlásokkor. Az eladók. Lehet, én vagyok értük. És én ezt nem jól csinálom.

    Tudom mit akarok, /kényelmeslegyen,nelegyencifra,nelegyentűsarkú,nelegyenmagassarkú,nelegyendrága/ de hiába próbálom fel a negyvennégy egykaptafára készült modellt akár cipő- akár más - nem jó. Már elég öreg vagyok és megmondom ha valami nem tetszik, ráadásul kényelmetlen. Ezt rosszul tolerálják általában.
    Igaz hogy manapság nem cifrázom ezt a megmondást, nem lehet félreérteni...

    Öregszem és hisztis vagyok.

    Vagymi.


    Szerencse hogy nem csak én.

    VálaszTörlés