2011. április 30., szombat

Mondjuk mégiscsak azt,

hogy elfáradtam, az mindenre jó, mindent befed, de egyszerűen nem bír kimenni a fejemből, amikor az esküvőn Károly, a leendő király belépvén a westminsteri apátságba, bal oldalán kardját fogta, ám jobb kezével kezet fogott a valakivel (nem tudom, ez nem az érsek volt, de valami fontos, az biztos)', ám éppen előtte úgy érzete, muszáj megtörölnie az orrát, így jobb kezével (mert a bal foglalt volt, a kardot szorongatta) megtörölte az orrát, majd ugyanazt a kezét azonmód odanyújtotta az illetőnek, nem tudom, ilyenkor tán  még én is azt képzelem, legyen mégis Vilmos a király. 
A másik kedves jelenet az volt, amikor a szertartás végén Harryt beterelték az autóba az ovisokkal (= nyoszolyólányok"), én úgy láttam, jól érezte magát közöttük, nagyokat vihorászott velük, édes volt, hát persze, őt nem nyomja a királyi kötelesség terhe, mindenesetre elgondolkodtató, kit hová tesznek, ugye.

'mindig jött valaki, akiről azt hittem, ő már biztosan az érsek, de nem, végül kiderült az igazság és mikor a fejéről lekerült a süveg, olyan Mikulásfeje lett néki, semmi érseki nem volt benne, megnyerte a tetszésem, nem mintha ez számítana, ám mégis

" ezt a szót én még soha le nem írtam vala

7 megjegyzés:

 1. A Harry-s részen én is nagyokat kuncogtam, aztán egyből az jutott eszembe, hogy utáltam azokat a baráti vacsorákat, ahol a felnőttek közül tinédzserként kiszorultam a gyerekasztalhoz...:))

  VálaszTörlés
 2. Hihi, micsoda nézőpont. De Harry gyakorlatilag az egészet végigkuncogta. Olyan mint egy igazi kis vörös, ír manó. Valahonnan biztosan keveredett a vérébe ebből a kópésságból. És ennek ellenére egyre vonzóbb férfi válik belőle. A vidámság meg irigylésre méltó tulajdonság, nemde?

  VálaszTörlés
 3. A Harry odavaló, igen, az ovisok közé :o))))

  VálaszTörlés
 4. Jajj, a mikulásra emlékeztető fej...Tényleg:-)

  VálaszTörlés
 5. Igen érdekesek ezek a dolgok, mi leragadtunk a kalapoknál.

  VálaszTörlés
 6. Én egy pillanatot se láthattam az egészből, mert 15 ballagási vendégre főztem és ebédeltettem épp.

  De ez az orrtörléses/kézfogásos dolog...
  A jelek szerint tényleg van amit nem lehet megtanítani. Egy trónörökösnek se.

  VálaszTörlés