2011. április 28., csütörtök

Fontos post


Mert mi lehet annál fontosabb, mint dokumentálni az utókor számára, hogy igenis varrtam két párnát magunknak, olyan nagyon mély, áhítattal át- meg átszőtt üzenettel, hogy egymás inverzei vagyunk, meg hasonló mélylélektani dolgokkal  (hát persze); hogy elkészült kettő piros párna a kertbe (a többi még várat magára, nem szabad egyszerre, mert azt hiszi a család, hogy ez most már mindig így lészen); s hogy felvarrtam egy nadrággombot, meg kettő inggombot, ki mondja, hogy ez nem fontos, sőt, hogy nem ez a legfontosabb.Bár a gombvarrásokról nem hoztam fotót, messziről jött ember pedig azt mond, amit akar, mindenesetre elgondolkodom, nem kellene-e a "zazáleatündér" címkét is beveztenem.

8 megjegyzés:

  1. Szép párnák! :o)
    A gombok felvarrása, (nadrágok foltozása, cipzárak cseréje, stb.) mind-mind nagyon fontos dolgok, még ha unalmasabbak is a kreatív alkotásnál! :o)

    VálaszTörlés
  2. Gombfelvarrás?! Na azzal ki lehet üldözni a világból...De a nadrágszár felhajtással, a stoppolással, az ilyen-olyan felfeslett varrások újravarrásával is...Persze hasznosnak hasznos.

    VálaszTörlés
  3. Akár kívánságunk is lehet a *zazaleatündérhez*???

    VálaszTörlés
  4. a párnák gyönyörűek...paribanuhoz csatlakozom, gomfelvarrástól, felhajtástól én is világgámegyek...

    VálaszTörlés