2011. február 22., kedd

Valahogy az az

érzésem, mint amikor a próbafülkében (annak magányában) egy legalább két számmal kisebb, rikító színű nadrágba gyömöszöljük, de legalábbis próbáljuk gyömöszölni magunkat, a fülke világítása rendkívül előnytelen, de enélkül is érezhetően kényelmetlen, látványra pedig rettenetes a nadrág vagy mi magunk, vagy együtt, vagy az üzlet, vagy az eladó, vagy a fülke előtt várakozók. Vagy micsoda.
A nadrág a blogom, én meg én vagyok.
Olvasók vannak, sokan vannak, de most rengeteg visszajelzésre lenne igényem, nem szépre, de őszintére, hogy fogyjak már le, a nadrág baromi szarul áll, nem látod?, a szín sem te vagy, mit akarsz hát, ember, ébredj fel.

23 megjegyzés:

  1. Ha nekem kedves Valaki, vagy valami, akkor elvonatkoztatok a külsőségektől, mert a belső tartalom éke és fénye elhomályosítja azt. :)
    Szóval..., sohasem pusztán a külsőségek alapján ítélek.
    Szeretem olvasni, nézni a blogodat!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem semmi baj a blogoddal! Én is szeretem olvasni! Sokszor jókat mulatok rajta, sokszor együttérzek! Szeretek ide járni, na!

    VálaszTörlés
  3. Mit is írjak, mit is írjak; nekem pedig nem egyszer volt már az az érzésem, hogy TE szövegezel meg valami szépet és igazat helyettem/ünk. Kb. ezt jelenti a blogod számomra.

    VálaszTörlés
  4. Szerintem is szeretnivaló a blogod! Úgy látszik, ez a furcsa "gatya" többünknek tetszik. Lehet, hogy ha passzos lenne, szép lenne akkor nem lenne látogató. Ez a rész viszont tetszik belőled. Tetszik a néha fanyar humorú asszonyka nekem:)

    VálaszTörlés
  5. Nem egészen értem a problémát... a blogod nem rikító színű, semmilyen értelemben sem tudnám annak látni. És valahogy szuperül illeszkedik a fejemben alkotott Zazálea képhez. Ami egy nagyon jó kép, hozzá kell tennem, szó sincs extra kilókról, vagy ilyesmi.

    (szeretem, ahogy írsz, amiket írsz, a varrományokat is, de nekem nagyon fontos a szöveg. Párszor már említettem, hogy pont úgy írsz, ahogy a "majdnem" anyósom, és ez nekem olyan lélekmelengető)

    szóval nem értem a problémát-

    VálaszTörlés
  6. Az mennyit mond el a blogodról, hogy mennyien járnak ide (én is) és milyen lelkesedéssel?
    Nem a külleme fontos a gatyóresznek, hanem a belleme... Én itt vagyok és itt is leszek...:-)))
    Bár azért azt halkan hozzáteszem, hogy ha neked nem tetszik a gatya vagy valami miatt kényelmetlenül érzed benne magad, akkor neked kell rájönnöd, hogy mi nem stimmel számodra...!
    A lényeg, hogy Te jól érezd benne magad és akkor mi is látjuk, hogy Neked most jó! Miért kéne lefogyasztanod a bloggatyádat?! Így legalább sokan beleférünk...!!! :-)))

    VálaszTörlés
  7. Személyesen nemismerlek, így nem tudom, milyen "nadrág" állna jól neked. Szeretem a blogod.

    VálaszTörlés
  8. sz.tem hasonló hangulatban vagyok veled.minden amibe belekezdek,balul üt el.kicsit a hosszú tél az oka hogy elégedetlenek vagyunk önmegunkkal.zita

    VálaszTörlés
  9. Csak egy kis tavasz kéne a lelkedbe, és máris másképp látnád a világot :))
    Én így szeretem a blogod, semmi sem vonja el a figyelmem a lényegről, de ha kicsicsázod, az sem fog zavarni :)) TE érezd jól magad benne, csak ez a lényeg !

    VálaszTörlés
  10. Nem mondok, csak kérdezek: te milyen nadrágra vágysz? Pontosan mi nem tetszik ezen?

    VálaszTörlés
  11. asszem, éppne ez az, milyen gatyát is akarok én

    VálaszTörlés
  12. Zazálea, szerencsére a blogunk olyan nadrág, hogy ha nem tetszik épp, kibújunk belőle oszt bugyiban mászkálunk...na és akkor mi van, ha pár napig nadrág nélkül vagyunk?

    a világon semmi....szerintem jó kis nadrág ez, semmi fölös cicoma, úgyhogy dobd le kicsit magadról, ha nem tetszik épp, aztán bújj bele vissza...én szeretem a saját blogomat, mert úgy érzem én vagyok, de másokéval sincs bajom, mert az a szín és az a tartalom meg másokat jelent, úgymond vendégségben járok ott és ha valami nem tetszik, hát nem szólok, ha meg igen, akkor rajongok....és hát mindenkinek nem akarhatunk megfelelni, nem is kell, adjuk magunkat, ahogy jön belőlünk, ahogy tudjuk adni azt, ami van bennünk....

    VálaszTörlés
  13. Nincsen semmi baj ezzel a gatyával.
    Szerinted miért járunk ide ennyien? Szeretek mindent, ami tőled van: textilt,köteményt, költeményt, szöveget, mindent:)

    VálaszTörlés
  14. Tudom, ismerem, amiről beszélsz.
    A próbafülkéről is, a blogról is.
    Ezerféle dolgot átvariálok, bonyolítok és amikor kész, áhítozom a régi után. Mert jobb volt, szebb volt, egyszerűbb volt. Igazán az enyém volt.
    A gatya? Igen, az is szűk, de nincs esélyem, hogy kisebbet húzzak, hiába erőltetem, ezért felveszem azt a nagyot, azt a szakadtat, azt a kényelmeset, ami van és ha furán néznek rám az utcán, akkor lesajnálom őket, mert jól érzem magam a bőrömben és nem irigykedek rájuk, mert jobban néznek ki, mint én. (Na jó, néha igen:D )

    VálaszTörlés
  15. Jaj, ne! Hagyd ezt a nadrágot. Tudod, hogy a te blogod az első, amit megnézek reggel?

    VálaszTörlés
  16. megerősítés
    megerősítés
    megerősítés

    VálaszTörlés
  17. Először a táskáid tetszettek meg (igen, bevallom, vágyok egy szép, zöld zazáleás táskára, no) - aztán a szórakoztató stílusod, ami miatt minden áldott napomat itt kezdem reggelente - feltöltődés céljából. Aztán harmadjára teljesen véletlenül olvastalak "másutt" és szíven ütött, hogy milyen őszintén felvállalod a az éned "kevésbé napos oldalát" is. Nagyon becsüllek ezért. Végigolvastam azt a blogot is és bizony olykor elsírtam magam, mert magamra ismertem itt-ott. Sokunknak szükségünk van arra, hogy írj nekünk, hogy olvashassunk téged. Írd meg helyettünk, és add meg nekünk az élményt, hogy magunkra ismerhessünk téged olvasva.

    VálaszTörlés
  18. Ne felejtsd el, hogy női olvasóid vannak, akiket nem tévesztenek meg holmi rikító színek.

    VálaszTörlés
  19. az a nagyon furcsa most nekem, hogy ... mi is. Hogy nálam kezdtek? de hát ez nem egy olyan lélekemelő blog, gyakran nem is vidám, mert nem tudok ... na, majd egy bejegyzést erről, az lesz a legjobb, azt hiszem

    VálaszTörlés
  20. Nem vidámnak kell lennie ahhoz, hogy nálad kezdjünk...

    Tudod, milyennek kell lennie? Pont ilyennek, amilyen!

    VálaszTörlés
  21. Tudod mi az,ami megfog ennyi asszonyt? : az ŐSZINTESÉGED.Olyan kevés az a nő,aki őszinte. aki nem színházat játszik,hanem megmutatja az igazi arcát....Hát ezért-is.

    VálaszTörlés
  22. Így szeretjük a blogodat, Téged ahogy van, ahogy vagy! :o))

    VálaszTörlés