2011. február 4., péntek

Gyakran

kérem ZM-et, ígérje meg nekem, hogy nem lesz hegymászó (igazi, K2-esre vágyó típusú), nem lesz politikus, de legfőképpen, hogy nem lesz köztársasági elnök (általában egy konkrét szituáció után kérem ezt, lezuhannak, felsülnek, valami történik velük, amitől eszembe jut ez a félelem),  nem azért, mert ő nem bírná, hanem, mert én nem bírnám a társ szerepkört az ezekkel járó szituációkban, aggódó feleség,  kikezdhető feleség, reprezentáló feleség. Most azonban be kell lássam, nem jó taktika ez, nem azt kell hangsúlyozni, hogy mit ne, sokkal inkább, hogy mit igen, amikor ma a fogszabályzás-szájsebészet látogatásakor belemondták az arcunkba a 6 számjegyhez közelítő összeget, egyből eszembe jutott, hogy talán még nem késő, meg is kezdtem a hadjáratot, milyen remek fogtechnikus lehet még belőle, csak bátran, csak előre.
Ha már egyszer a köztársasági elnöki státusz foglalt is, tilos is.

3 megjegyzés:

  1. csodálkozom, hogy csak majdnem 6 számjegy, mert amennyire én tapasztalom és hallom, sima tömögetésekből is hamar összejön a 6 számjegy közeli összeg. botrány.

    VálaszTörlés
  2. Majd jövő héten elmesélem, mi mennyit hagytunk ott a fogorvosnál szeptember óta:( És még csak a gyerekekről beszéltünk!
    Úgyhogy a célt abszolút megértem:) Csak félő, hogy ZM beleszobrászkodik valamit a fogsorokba, mert nem feledheti az előző életét:)

    VálaszTörlés
  3. ez volt az első alkalom, az indulótőke, nevezzük így, a többit majd szépen, lassan, kész vagyok

    VálaszTörlés