2011. január 10., hétfő

Először is,

 

hogy biztos kézzel nyúltam  a x forintos műbőrök között az egyetlen 3x értékűhöz, s bár nem láttam rajta semmit, ami ezt alátámasztaná, sőt, indokolni az eladók sem tudták, de elfogadtam, abban a szerepemben mást nem is tehettem.
Másodszor, hogy eljátszogattam vele, visszatettem (mit tettem!, dobtam, talán még hátra is ugrottam , mikor az árat meghallottam), visszamentem érte, végül kértem 40 cm-et, ezzel a vettem is-meg nem is változatot teljesítettem.
Harmadszor, hogy van ez a nagyon szép mogyoróbarna textilem, mely a mályvás rózsaszínnel remek páros és kigondoltam, hogy cipzáros zsebe is legyen elől, de levelek is és hogy ez nekem szívöröm, azt az is mutatja, hogy a színházba is nehezen indultam el tegnap este, persze, mert akkor még nem volt bélése, mert ott kezdődött el a ménkűség, melynek során 3 órát töltöttem a bélés bevarrásával.
Negyedszer, hogy ez vastag anyag, tudom én, de varrtam én már ilyenből, volt belőle piros is, kék is, mit mondjak  még, nem akarhatta a gép mégsem.

Végül, hogy szót ne pazaroljunk a pedig igen jó lett mégis-re, mutatom a baklövést, nem szívesen dicsekszem vele, rossz az nekem, de az igazsághoz (hogyan lett nekem hozzám nem illő színű táskám) hozzátartozik.


(gondoltam én, hogy kis testi hibásként, meg nyereményként, de nem tűnt jó megoldásnak mégsem, kínos lenne, nem akarom)

17 megjegyzés:

  1. jajj...hátránya a műbőrnek, hogy nem lehet visszabontani, mert sajnos nyoma marad...ne szomorkodj, annyi szépet varrtál már, hogy el se lehetne hinni, ha nem bakiznál olykor :)

    VálaszTörlés
  2. Hát pedig ez szépséges, a baklövés meg arra jó, hogy lássuk, igen, te is emberből vagy :)
    GYÖNYÖRŰSÉGESENSZÉPSÉGES kéremszépen!

    Lélekben baklövéstelenítettem. Akinek adod, sosem fogja látni rajta :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nagyon klassz lett, jó a színösszeállítása! A baki pedig emberi tulajdonság:)))))

    VálaszTörlés
  4. Lehetne, hogy egyedül én induljak azért a nyereményért? Nem lehet, hogy titokban rám gondoltál és nekem csináltad ezt a színösszeállítást? Mert nekem tetszik a kis testi hibával együtt is.

    VálaszTörlés
  5. Igazán elaltathatnád a lelkiismeretedet és mondhatnál nekem egy testihibás árat. Említettem már, hogy ezek az én színeim?

    VálaszTörlés
  6. Szerintem is jól sikerált! Ja, és az anyag azért engedetlenkedik, hogy a végén a sikerélmény is nagyobb legyen...Mondjuk pont 3* akkora:)

    VálaszTörlés
  7. Hú, de kár érte! Bár nekem sem a színeim ezek, de nagyon jó az összkép! És különben is az nem is látszik... mi is? :o)

    VálaszTörlés
  8. én is versenybe szállnék ezért a kis testi hibás nyereményért, mert még így is nagyon tetszik, csodás a színe, az ötlet, és egyszerűen nagyszerű!!!!

    VálaszTörlés
  9. Amennyiben mégis meggondolnád magad, és nyereményként felajánlanád, én is jelentkezem máris, rögvest!
    Szerintem szép, oké, van egy kis hibája, de hidd el, egy laikusnak fel sem tűnne!
    Mi mg elnézzük :D

    VálaszTörlés
  10. hát persze, csak én ravasz vagyok és nem mutatom azt, ahol tényleg ronda lett, ugyanis az oldalán kézzel varrtam meg, ami belülről rettenetes lett ám! :o(((

    (nem, ez sem a vigaszért íródott...)

    VálaszTörlés
  11. ti meg, hát, hogy is mondjam... elfogultak vagytok némiképp :o)))
    (nekem jó)

    VálaszTörlés
  12. Tetszik,nyerném is,jó is lenne,ügyes is vagy,és maximalista:)

    VálaszTörlés
  13. Ezt imádom benned, ahogyan megmutatod az elhegedülést ! Pedig de szép is lenne nyereménynek, pláne, ha én nyerném :))

    VálaszTörlés
  14. Hát nekem mindenestől tetszik nagyon!

    VálaszTörlés