2010. november 15., hétfő

Rudolf, ha saját / Our RudolphAz a koreográfia, hogy mondom ZM-nek, mit rajzoljon nekem (most és azonnal, mindent eldobva, persze),de nem tud néhány vonallal rajzolni, a rózsaszín fánál is ez történt, olyan szecessziós fát kanyarított, hogy ember legyen, ki azt textilre átviszi, az egyszerűsítéskor pedig növekvő ingerültséggel kérdezi, hogy most már jó-e. Rudi is így készült, végül ebben  a változatban egyeztünk meg mindkettőnk megelégedésére, kicsit kajánabb vigyora volt, de azt én jól letöröltem a képéről.
Szeretjük Rudit, mondom én.

Yesterday I asked my husband to draw me a reindeer (specifically Rudolph) but he can't deny himself and the result (as always) was complicated enough to transfer into textil. We had roundabout reasoning about the reindeers but at the end could make a compromisse it's the secret of a well functioning marriage.:o)
We like Rudolph I don't need to say, of course. And you?
 
 
 És most kérem az őszinte véleményeket. :o)
I am curious of your sincere opinion. :o)

15 megjegyzés:

 1. Nemcsak ti, én is nagyon szeretem. Helyes, kedves, kicsit naivan magabiztos, de hát ebben a súlykategóriában annak is kell lenni, igaz?
  Szép.

  VálaszTörlés
 2. jajjj, nagyon helyes! telitalalát, nagyon jól dolgoztok együtt. :)

  jó egy ilyen ember a haznal, aki rajzol nekünk kérésre, nálunk a hévégén hegymászó turistát kellett volna valamelyikünknek, de aztán bizonytalanság (a kéz bizonytalansága, mert különben pontosan tudjuk, milyen legyen) miatt elnapoltuk.

  VálaszTörlés
 3. azt a helyes kis fenekét, azt szeretem legjobban

  (megnéztem mégegyszer)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon tetszik a vidám mosolya, és úgy cakkom-pakk az egész:)) Olyan édes kölyök formája van:)

  VálaszTörlés
 5. Nos, én elfogult vagyok a szarvasok tekintetében. Ez talán érthető is az én esetemben. Viszont láttam már olyan Rudit, ami taszított. De ez nagyon tetszik, igazán édes, szívesen ellopnám... Vagy ha őt nem, akkor ZM-et kölcsönadhatnád néha, én tutira nem vitatkoznék vele. Had tobzódjon a vonalakban, a végeredményen úgyis csak annyi vonal lenne, amennyi nekem elég. :)

  VálaszTörlés
 6. ma vihetnéd, ma fafejű reggele volt! :o))))

  VálaszTörlés
 7. Rudi tetszik. Kissé gyermeteg, kissé huncut, de a szíve a helyén. Tisztára mint az egyik gyerekem:)

  VálaszTörlés
 8. Hát én csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Nekem ez nagyon-nagyon, nem is próbálom magyarázni miért, ez szerelem első látásra. Tökéletes :)

  VálaszTörlés
 9. Ez a Rudolf nagyon Rudolf! :-)

  Nekem nagyon tetszik!

  VálaszTörlés
 10. áááááááááááááááá
  azt hiszem letiltom magam az olvasásodról, vagyis inkább letiltom a képek megjelenését, mert súlyos eladósodás fenyeget :D:D:D:D

  IMÁDOM!

  VálaszTörlés
 11. De örülök, hogy tetszik nektek, én az ilyen rajzos dolgokkal mindig bajban vagyok, nem ZM, inkább magam miatt, lassan kell, meg szépen varrni, odafigyelve, lépésekben, jaj.
  De minden jó, ha vége jó! :o))))

  VálaszTörlés
 12. szerintem ez durvan jol el van talalva!! szofisztikaltan edes:-)
  dolgoztasd csak az uradat!:-P

  VálaszTörlés