2010. augusztus 25., szerda

Ha pedig sok a pénz

Akkor nagyobb pénztárca kell, mert azt elfelejtettem mondani, hogy az előző méret aprópénznek való, meg gyerekeknek, 8x10 cm a mérete. Ezek viszont nagypályás modellek (10x17 cm) , belefér a bankjegy összehajtva, tekerve, gurigába csavarva, meg lehet tömni, szóljatok a férjeknek, hogy gomb már van, kellene a kabát is, akarom mondani, pénz. A fránya.Ez a kedvencem.

Azt nem tudom, hogy a selejtjeimmel mit kezdek, a technikaórán csak figyelnem kellett volna, szutykos a kezem, az asztalom, termelem a selejtet. Is.


Egyébiránt lesz nálam táska, sok táska, a nagycsalád is ott lesz élőben, lesznek kis neszeszerek, meg nagyobbak is, levendulával töltött filcszívek, babák, melyek közül vannak kedvesek, de az éjjel 11-kor alvást megtagadó gyermek számára készített, ijesztgetésre tökéletesek is, van egy darab nyuszkó is, meg piros-fehér-zöld színű kulcstartó házikók, de hontalan, hazátlan színesek is, meg muffinosak is, szóval, eklektikus a kínálat, milyen más lenne.

És majd csinálok egy "fantázia kérdése" nevű sarkot, ahol ott lesznek a fonalak, sapkák, sálak, hogy a "Mütze im Sommer" felkiáltás ki ne maradjon.

15 megjegyzés:

 1. Lehet, hogy kicsit sincs igazam, de en tennek egy kis kosarba hajbavalokat. Azok a yo-yok tok alkalmasak erre. Pont mint, amit a szivre tettel.

  VálaszTörlés
 2. Megpróbálom! A filcek, ilyesmik parafatáblán lesznek, de kosárba is akartam még, csak annyit már nem tudtam összehozni. :o(

  VálaszTörlés
 3. Szuper standod lesz. :) Az ijesztgetős babákat tessék előre tenni! Azok kuriózumok. :))

  VálaszTörlés
 4. :o)
  Megmondom, hogy igaziból svédek, ott ilyenek a babák, mert ilyenek a gyerekek is.

  VálaszTörlés
 5. :)) Nem hoznál megmutatni legalább egy csatos pénztárcát ? Úúúgy megnézném :))

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Nagyon tetszenek ezek a pénztárcák. Te hol vagy milyen boltban tudtál ilyen pénztárca keretet szerezni?Mert én már az idejét se tudom, mióta kutatok utána.:S
  Szép napot!
  Cecii

  VálaszTörlés
 7. Úgy szeretném megnézni a standod, legalább fényképen. A felsoroltak alapján igazán csábító lesz a kínálatod.

  VálaszTörlés
 8. Gina, szombatra gondolsz? Persze.

  Cecii: SG Kft!

  Kriszti: lefotózom, jó?

  VálaszTörlés
 9. Sok sikert a vásárhoz!
  A nagyobb méretű pénztárcára én is sorban állnék, ha marad (remélem nem), vagy utángyártásból:))A kékes-zöldes nekem is bejönne.

  VálaszTörlés
 10. Sok szépségesség. :o)
  És tényleg kevés lesz, mert mindenki a Te sorodban fog állni, mint a "nemmondjukki" samponnal hajat mosó leány egyed sorában. :o)

  VálaszTörlés
 11. Gabi, lesz sorozat belőle, kívánságra is. :o)

  Petunia: legyen igazad...

  VálaszTörlés
 12. Az a kendvenc nekem is kedvenc ám:o)

  VálaszTörlés
 13. SG kft??Wááá, nem mondod komolyan?!Azt én is ismerem, egyszer fél napomat rászántam, hogy eljussak oda, erre közölték velem, hogy csak 1000db-os kiszerelésben árusítják, darabját 250ft-ért.Annyi pénzem meg nincsen.:S

  VálaszTörlés
 14. Darabra vettem és kedvesek is voltak!

  Nöné: melyik is? :o)

  VálaszTörlés
 15. Egy kérdés vár rád nálam. Gyere majd át légy szíves! :)

  http://kisnagydolgaink.blogspot.com/2010/08/mar-megint-masolok.html

  VálaszTörlés