2010. június 29., kedd

Lutea Shawl


Már a Transition chart-ot kötöm, abból is csak két sor van, még a végén lesz Luteám, a fonal is elég, a kedvem is töretlen, remek.
Arra kell csak ügyelnem, hogy ne közvetlenül a (6-os tűvel kötött) előfonallal való kötés után vegyem kézbe, mert akkor az egyébként is igen vékony gyapjúfonal pókhálónak tűnik a kezemben, a kötőtű hajaz a fogpiszkálóra.

It's my Lutea Shawl, I have been knitting the Transition chart, tha yarn will be enough for the projekt, my enthusiasm is unbroken, super.

14 megjegyzés:

  1. Lesz hát:) nem is akármilyen! csodás... :)

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy nem adtad fel:))
    Az enyém is készen van, most blokkolódik:))

    VálaszTörlés
  3. Nem is akármilyen Luteád lesz. Gyönyörű fonalat választottál hozzá. Kérlek siess mert nagyon kiváncsi vagyok a kész kendőre.

    VálaszTörlés
  4. Fonal- és tűváltás utáni érzés ismerős:o) Naggggyon szép lesz ez!

    VálaszTörlés
  5. Izgulok!:) Te ne tedd, gyönyörű lesz!:):x

    VálaszTörlés
  6. Óóó, de szép lesz! Én is izgulok! :-) Alig váááárom!

    VálaszTörlés
  7. Ó hisz ez majd elszáll, látszik milyen leheletfinom. Az én stóla kezdeményemet nem gondoltam mutizni mert olyan rondácska, de lehet hogy egy képet mégiscsak megér, hogy most bontsam le ha nem jó és ne akkor mikor már szívfájdító lenne.

    VálaszTörlés
  8. Hogy Te milyen sokoldalú vagy!!! Csodálatos táskákat varrsz, horgolsz tök jó sapit, ráadásul ilyen remekművet kötsz....emelem kalapom

    VálaszTörlés
  9. Az nekem nagyon jó érzés, ha nektek tetszik, hiszen te vagytok a profik, én a lábnyomotokba (ha) léphetek, így követlek benneteket.

    Csipke: mutasd csak, mutasd, én nem hiszem, hogy annyira, egyébként én is mutattam a rettenetes Shetland-omat, emlékezz rá!


    Kataca: nekem ez sokszor okoz problémát, hogy szétszórt vagyok, több mindenhez egy kicsit értek, semmit sem professzionálisan, szokott ezzel nekem bajom lenni, nem is kicsi!

    VálaszTörlés
  10. :) nagyon sok mintát kötsz mostanában .) igazán irigyellek!
    Szuper lett!

    VálaszTörlés