2010. április 20., kedd

Nők egymás között

Van abban valami vicces is, ironikus is, amikor két, meglehetős súllyal rendelkező nő (akik nem mellesleg lihegnek, izzadnak, szitkozódnak) kritikus szemmel nézi a DVD-n mintaként szolgáló, pálcikatestű nőket, áh, ilyen már nem akarok lenni, túl izmos/vékony/gebe, figyelmen kívül hagyva azt a racionalitást, hogy soha nem voltak ilyen alkatúak, mégis olyan jó azt mondani, hogy ugyan bármikor lehetnék ilyen, de ezt mégsem, válogathassam meg, milyen leszek holnapra.
Az alany váltogatása, időnként személyessé tétele zsigerből jött, mondhatom freudi elszólásnak, de közelebb járok az igazsághoz, ha a kezemnek a billentyűzetre helyezése közben érzett fájdalom kitörésének nyilvánítom.

5 megjegyzés:

  1. Volt egy ismerősöm, aki egészen "karakánul" ( :) ) fogalmazta meg, hogy miért is nem jók a sovány nők, de ezt inkább majd megírom magánban:))))

    VálaszTörlés
  2. Ennek a tovàbbfejlesztett vàltozata, mikor az ember lànya a legjobb baràtnojèvel a divànyon heverve ès mindenfèle csipszeket, sutiket majszolva ès kòlàt iszogatva kemènyen kritizàlja a Miss Hungary-n felvonulò "anoresszikus libàkat". Pròbàljàtok ki ezt is, tapasztalatbòl mondom, minden pènzt megèr.

    VálaszTörlés
  3. Jó! Megvettem, kipróbálom! :o)

    VálaszTörlés
  4. Bár nem illik ide, csak mindig elfelejtek szólni, hogy új helyen vagyok, bár nincs túl sok minden kint, de azért majd látogass meg, ha van kedved.
    http://eper-fagyi.blogspot.com/, itt vagyok.

    VálaszTörlés
  5. Babai dr. blogjából egy hasznos írást ajánlok figyelmedbe!

    VálaszTörlés