2009. október 4., vasárnap

Előzetes / Forehand

Megfogadtam, hogy idén nem, nem csúszom el sem a Mikulással, sem a karácsonnyal, hát tessék, némi előzetes, még nem a teljes készlet, mert lesznek még különböző díszek, ráadásul különböző színekben, de azért valami már van. Holnaptól (jó esetben ma estétől) a Meskán is. :o)

I resolved to be ready with the preparation for Santa Claus and Christmas in time (no slippage!), so you can see some products made by me. They are just the first swallows but I am working on other ornaments (in different colours) as well. They are going to be in my online-shop from yesterday (ot today evening)!


A filcekről csak annyit, hogy még mindig nem az igazi, nem akar a kezem között olyanná válni, mint szeretném, de azért majd csak alakul.

It's the first time I have worked with felt and despite all my effort it's not the best but I am making attempts again, again, again... :o)

A "Majd, ha piros hó esik" frakció legsikerültebb (így szívemnek legkedvesebb) darabja:

It's my favourite felt-christmas tree called "If the snow will be red..":




6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek! Nagyon ügyes vagy!
    :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszenek. De jó lenne, már ilyeneket csinálgatni, de még annyi kötelező van előttük... Szépek lettek, ügyeske voltál, mint mindig :)

    VálaszTörlés
  3. Ó, de szépek!!!! A színes fenyők különösen.Épp azon gondolodtam ma, hogy milyen karácsonyi díszeket készítsek, és hogy milyen jó lenne, ha hamar elkezdődne a blogokon a készülődés, mert semmi ötletem nincs.A zsákok is aranyosak, szeretem ezt a stílust!

    VálaszTörlés
  4. Ezek a gömbök fantasztikusak... :o) A készítésükről nem kaphatnánk több információt?

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagyon suzépek lettek, gratula. Üde színfoltok a fán, nagyon jól összeválogattad a zöldeket:)))

    VálaszTörlés