2009. június 25., csütörtök

Nagyítva- javítva :o)

Akkor most nagyobb méretben, így biztosan nagyítható.


Szerintem azért preferáljuk ezt a fajta képfelrakást, mert a nagyobbakat olyan fene lassan tölti fel a gép. Nekem ez a tapasztalatom, mások?
A táska pedig ... elkelt. :o)

9 megjegyzés:

  1. Hát igen, elég gyors voltam:))
    Nagyon-nagyon tetszik, alkoss még sok ilyen szépséget!

    VálaszTörlés
  2. Én mindig lekicsinyítem a képeket, mielőtt felraknám a blogra. A táska pedig tényleg jó gyorsan elkelt, mire én a Meskára kattintottam napközben, már megvolt a gazdája. :)

    VálaszTörlés
  3. Végre egy rokon lélek! Kb. az én "dolgozó" szobám is ilyen, vagy még ilyenebb. Tulajdonképpen már be sem tudok menni, csak két talpalattnyi hely van, ahol éppen megállhatok. Ami egyébként érdekel, hol tudok olyan lenvásznat venni, amiből a táskáid készültek? Ez a Békés megye ilyen szempontból egy lehetetlen hely. Üdv: Ida

    VálaszTörlés
  4. Én nem kicsinyítek.Öt képet bír egyszerre felrakni a blogger,míg én a szöveget írom,a képek is megérkeznek,nagyban :-)
    Szépen varrtad be a zippzárt !

    VálaszTörlés
  5. Hááát... lenvásznat én Pesten veszek, máshol nem vagyok járatos, így segíteni nem tudok...

    Jucuu,ez rekordsebességű eladás volt. :o) Örül is a szívem....

    Katafolt! Én most 900 pixelre kicsinyítek, így még nagyítható rákattintáskor, viszont gyorsabban fel tudom rakni. A kecske és a káposzta, tudod. A cipzár most jó, csak én a szél nélküli változatot is szeretném tudni....

    VálaszTörlés
  6. Nagyon ügyes vagy, Zaza! :)

    VálaszTörlés
  7. Te is, Bea...! :o)Mindenki ügyes. :o)

    VálaszTörlés
  8. Én is 900 körülin rakom fel, így viszonylag hamar feljön, ha valaki a blogomban jár, viszont nagyítható. A képfeliraton jót derültem :))
    Klassz lett nagyon, kerestem a boltodban, azt hittem, még nem töltötted fel, közben már el is kelt ! Ez ám a tempó, gratulálok !

    VálaszTörlés